Zamienię kartridże z Atari 5200 na gry dla XL/XE. Najbardziej zależy mi na tych poniżej, ale rozważę też inne propozycje.
Wszystkie moje są w pudełkach w stanie dst/db (niektóre pudełka bardziej podniszczone). Szczegółowe zdjęcia przesyłam zainteresowanemu na email.
z gier na 5200 posiadam: River Raid (pudełko, cart), Galaxian (pudełko, cart, instrukcja), Defender (pudełko, cart, instrukcja), Missle Command (pudełko, instrukcja-zalana, cart)
Niestety nie posiadam obecnie 5200. Kiedyś miałem i gry działały. Teraz nie jestem tego w stanie na 100% potwierdzić. Jeśli nie pójdzie u zainteresowanego, po prostu unieważnimy wymianę a ja zwrócę za ew. wysyłkę. Myślę że uczciwiej być nie może :)
Gry które mnie interesują:
Cart: pac man hero miner 2049r tennis qix pitfall 1/2 super cobra choplifter decathlon
Zainteresowanie wymianą jest zerowe. Zdecydowałem się więc na sprzedaż. Moja cena to 300zł z darmową wysyłką paczkomatem, za 4 gry jak w tytule. Wolałbym tego nie rozbijać. Jeśli nie będzie zainteresowania to pewnie trafią na aukcję internetową kiedyś. To ten, kto pierwszy ten lepszy :) wrzucam też info na AA
Warunkiem wysyłki jest wpłata na moje konto i podanie danych do paczkomatu, zainteresowanych proszę o kontakt bezpośrednio przez email michomis(malpa)interia.pl
5200 to sprzęt niszowy i raczej tylko dla kolekcjonerów. W Europie chyba nigdy nie był sprzedawany, a tylko w USA a i to krótko, no i tylko w NTSC. Stąd małe zainteresowanie zapewne.