atarionline.pl Zamienię gry Atari 5200 na XL/XE - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthorstring
      • CommentTime20 Mar 2021 15:03 zmieniony

Zamienię kartridże z Atari 5200 na gry dla XL/XE. Najbardziej zależy mi na tych poniżej, ale rozważę też inne propozycje.

Wszystkie moje są w pudełkach w stanie dst/db (niektóre pudełka bardziej podniszczone). Szczegółowe zdjęcia przesyłam zainteresowanemu na email.

z gier na 5200 posiadam: River Raid (pudełko, cart), Galaxian (pudełko, cart, instrukcja), Defender (pudełko, cart, instrukcja), Missle Command (pudełko, instrukcja-zalana, cart)

Niestety nie posiadam obecnie 5200. Kiedyś miałem i gry działały. Teraz nie jestem tego w stanie na 100% potwierdzić. Jeśli nie pójdzie u zainteresowanego, po prostu unieważnimy wymianę a ja zwrócę za ew. wysyłkę. Myślę że uczciwiej być nie może :)

Gry które mnie interesują:

Cart:
      pac man
      hero
      miner 2049r
      tennis
      qix
      pitfall 1/2
      super cobra
      choplifter
      decathlon
      • 2:

CommentAuthorstring
      • CommentTime20 Mar 2021 15:03

• 3:

CommentAuthorstring
      • CommentTime21 Mar 2021 21:03

Edytowałem pierwszy post - Lode runner jednak mam, dopisałem też parę tytułów.
      • 4:

CommentAuthorstring
      • CommentTime12 Apr 2021 15:04

Zainteresowanie wymianą jest zerowe.
      Zdecydowałem się więc na sprzedaż.
      Moja cena to 300zł z darmową wysyłką paczkomatem, za 4 gry jak w tytule. Wolałbym tego nie rozbijać.
      Jeśli nie będzie zainteresowania to pewnie trafią na aukcję internetową kiedyś.
      To ten, kto pierwszy ten lepszy :) wrzucam też info na AA

Warunkiem wysyłki jest wpłata na moje konto i podanie danych do paczkomatu, zainteresowanych proszę o kontakt bezpośrednio przez email michomis(malpa)interia.pl
      • 5: CommentAuthorurborg
      • CommentTime13 Apr 2021 07:04

5200 to sprzęt niszowy i raczej tylko dla kolekcjonerów. W Europie chyba nigdy nie był sprzedawany, a tylko w USA a i to krótko, no i tylko w NTSC. Stąd małe zainteresowanie zapewne.
      • 6:

CommentAuthorstring
      • CommentTime20 Apr 2021 09:04

Już nieaktualne.