Mam ogromną ochotę na Atari 800 XL (kiedyś wydawało mi się, że to takie biedniejsze Atari, a dziś zmieniły mi się gusta i strasznie podoba mi się jego wygląd retro). Ale szukam kompletnego zestawu z pudełkiem i nie przerabianego (oczywiście wymiana kondensatorów czy coś podobnego, to nie przeróbka dla mnie, a raczej konieczność wynikająca z wieku, ale już nie chciałbym montowania pokey stereo, czy dodawania większej pamięci na przykład).
Może ktoś z grupy rozważa sprzedaż takiej osiemsetki i chciałby, by trafiła w dobre ręce? Jako bonus, poza banknotami NBP, mogę dodać, że pewnie prędzej czy później owo Atari wystąpiłoby na moim mini retro kanale na youtube. :P ->link<- Oczywiście mówię o modelu jeszcze w rozsądnej cenie, a nie w cenie nowego Mercedesa. :P
Napisz do mnie najlepiej na prv, jeśli masz taki na sprzedaż. Co do ceny rozsądna cena jest taka, za jaką sprzedający sprzeda i kupujący kupi. :P Poważniej co mógłbyś zaoferować? Nie odezwałeś się niestety. :(
Ach, kiedyś na ebaju była 800xl nówka, nie śmigana, nie wyjmowana, wszystkie instrukcje, folia, styropiany, kolor jak nowy, pudełko bez skazy... jak ze sklepu... Wtedy cena była jakieś 3000 za to.