Poszukiwany tester gry. Warunek: posiadanie prawdziwej konsoli Atari 2600, na której będzie testowana. Do tego: śluby milczenia pod groźbą ścięcia głowy :) Autor sam zdecyduje, kogo weźmie do współpracy.
Przyda się i sprawdzenie na 7800, chociaż problemu być nie powinno. Autor czyta i się odezwie zarówno do tych, co piszą publicznie, jak i na priv (bo tego nie widzi, to przekażę mu).
Ja mam zarówno Atari 2600 jr, jak i 7800 oraz Harmony Cart i mogę się podjąć testowania na tym sprzęcie. Testy na telewizorze CRT, ale jak trzeba to na LCD też zrobię.
Co do wycieku to przez kilka lat pomagałem Greyowi przy obsłudze 8-bitów (2600 + XL/XE) na SillyVenture i nic nie wyciekłem.
Panowie, tyle osób się zgłosiło, a jak autor wysłał wszystkim pakiet informacji i plik - to jak dzisiaj powiedział na zoomie - ZERO oddzewu... Co jest grane? A raczej - czemu nie jest grane :)
Ja bardzo przepraszam, ale... Nie dostałem na forum żadnej informacji o tym, że jest do mnie wiadomość. Gdyby nie to, że odświeżyłeś wątek nie wiedziałbym nawet, że wysłano do mnie wiadomość 5 listopada :/ Biję się w pierś i zabieram wieczorem do roboty!
@Kaz BTW nie da się włączyć jakoś powiadomień mailowych? Rozumiem że trzeba by zacząć opłacać jakiś serwis do wysyłania maili (Mailgun czy czego tam się dzisiaj używa)?
To nie jest kwestia płacenia za jakiś serwis mailowy. Po prostu w tym silniku forum (z 2008 roku) tak działa moduł PM, a nie inaczej. Trzeba migrować na inny silnik, ale nie ma komu tego zrobić.
Ja przeczytałem, ale dopiero po zwróceniu mi na to uwagi; szukam wolnego czasu i sprzętu, bo Autor poprosił o przetestowanie na możliwie dużej jego ilości.
Ok, pierwsze koty za płoty. Wyciągnąłem Atari 2600 Junior, zgrałem na cart, uruchomiłem, chwilę zagrałem. Teraz przyjdzie pora na dłuższe testy i wnioski :)