Wszystko jest już u mnie, składam teraz tylko do kupy kolejne egzemplarze Tensora dla zainteresowanych. Każdy zainteresowany zapisany na listę dostanie info w ciągu kilku dni na PW.
Osoby które się tu zapisały: 1. Kaz 2. mav 3. Jurek1972 4. BisquitPL 5. IRATA4
Załączam zdjęcie rosnącej górki gotowych kartridży i zdjęcie zawartości opakowania.
Jak ktoś jeszcze będzie zainteresowany, to proszę robić tak: - skopiować ostatnią listę - wkleić we własnym poście - dopisać się na kolejnym miejscu samodzielnie
Było podane w pierwszym poście w wątku, w postaci linku do sąsiedniego forum, a tam szczegółowy opis. 179zł gra + 15zł paczkomat
UWAGA: Ponieważ większość zapisanych na liście osób nie podała w profilu maila, to nie mam się jak z Wami w jednolity sposób skontaktować przez forum, a muszę mieć jednolitą metodę, żeby się nie pogubić.
Robimy zatem tak: każdy zapisany na liście, kto potwierdza chęć posiadania fizycznego wydania gry, niech wyśle do mnie maila zaczepnego z potwierdzeniem zainteresowania. Mój mail jest w moim profilu wpisany. Temat maila najlepiej niech będzie Tensor W mailu proszę napisać, nick pod jakim zapisał się tu dany ktoś na liście i że jest z listy z atarionline. Odpowiem mailem wtedy ze szczegółowymi informacjami.
Dystrybucja rozpocznie się w okolicach najbliższego weekendu.
UWAGA! Dziś o godzinie 19:00 na kanale u Borsuka odbędzie się unboxing i pokaz gry Tensor Trzaskowskiego. Można powiedzieć, że to taka premiera medialna jest.
Cześć, No to jeszcze na deser dorzucam trzy pliki - obrazy gry kompatybilne z kartem 8MBit maxflash oraz plik .atr, czyli gotowiec do programowania kartów.