Zgodnie z obietnicą z nowinki o tej grze: ->link<- , podrzucam zdjęcia w większej rozdziałce. Przypominam też, że maksymalny nakład to 10 (15) egzemplarzy, a dopiero zamówiono 4 sztuki. Więc jest jeszcze okazja, żeby zamówić białego kruka! :D
Od środy zaczynam wysyłki pierwszej dziesiątki. Nie otrzymałem jeszcze wpłaty od jednej osoby, ale może nie dostał on e-maila, lub trafił do spamu? Proszę o sprawdzenie poczty. Pozostałe osoby powinny już mieć numery przesyłek (przez aplikację inpost, lub wiadomość e-mail).
Przenoszę listę rezerwową tu w razie czego. Dyskietki zamówione, LEGO zamówione, więc 5 kolejnych sztuk na 100% będzie, w ciągu ok 2 tygodni.
1. As 2. AdamK 3. Gzynio 4. Saberman
Dlatego proszę powyższe osoby o przesłanie swoich danych: imię, nazwisko, ksywka, paczkomat, adres e-mail i nr telefonu, na mój adres e-mail: michomis@interia.pl Ja przesyłam dane do wpłaty.
Zostały mi ostatnie kopie (jedna osoba się nie zgłosiła do tej pory i nie planuję już robić więcej) w cenie 75+15 za wysyłkę. Przygotowałem też trzy wersje budżetowe bez pudełka i lego w cenie 40+15 za wysyłkę. Jakby ktoś był zainteresowany to proszę pisać na michomis(at)interia.pl
W końcu, po okrążeniu całego świata, ostatnio Warszawy i Śląska - gra dotarła do mnie. Dzięki Michał za sympatyczne wydanie sympatycznej gierki! I cały czas trzymam kciuki za kolejne Twoje gry :)