Ja nie kojarzę, ale o jakim Amigowym z Pixela na 2022 piszesz? Bo w tym roku w ostatnim numerze dali tylko jakiś tam z gry AAA o zombiech, nie pamiętam tytułu, a nie sprawdzę już, bo śmieci dzisiaj wynosiłem :) Czy to chodzi o jakiś z prenumeraty czy coś? Bo na rok 2021 dali rewelacyjny, aż go sobie odłożyłem na kupkę fajnych kalendarzy zamiast na makulaturę.
Średnio pixelowy jak dla mnie. Nawet jak na 16bit to aliasing za ostry. Ten zeszłoroczny widziałem (niestety, tylko widziałem) i mogę potwierdzić, był klasa!
Potwierdzam, zeszłoroczny jest super (owszem, jest parę błędów w tekstach ale i tak wygląda świetnie). Szukałem więc czegoś podobnego.
Ten Amigowy (tak tak, właśnie z akcji na wspieram.to) jest ...taki sobie. Można go kupić osobno (Allegro) ale jakoś mnie nie przekonuje... no i szukam czegoś ;)
Odebrałem w końcu zamówienie dwóch ostatnich numerów Retro Gamer'a, więc donoszę, że w przedostatnim numerze (jeszcze ze 2 dni temu widziałem kilka sztuk na znanym portalu aukcyjnym) jest retro kalendarz na 2022. Jest to kalendarz z okładkami pism jak Crash, Amstrad Action, Computer and Video Games ...