Nie hamuj nas :). Bo jak potem kupisz części i wydrukujesz, to będziesz narzekał w drugą stronę, że nikt nie zamawia. Wydaje się oczywiste dla każdej rozsądnej osoby, że chałupnicza produkcja to nie przemysłowa, nie kupujemy urządzenia z półki w sklepie, tylko liczymy na realizację zamówienia w miarę Twoich możliwości czasowych, materiałowych, etc.
Osobiście mnie się tak nie spieszy. Jeżeli ktoś pilnie potrzebuje SIO2SD to mogę się przesunąć w kolejce na dalsze miejsce. Ja kupuję głównie dla uznania projektu i wsparcia autora pomysłu tego konkretnego urzadzenia, a nie dlatego, że mi brakuje SIO2SD (mam już dwa). Tak więc - spokojnie kkrys, działaj powoli i solidnie :)
Witam Jak na razie kupowałem kilka szpul filamentu PLA i mimo że na fotkach kolor był identyczny jak w Atari XE - to za każdym razem przychodziły mi inne odcienie (ciemniejsze lub jaśniejsze).
Nasza ekipa już wszystko załatwiła i otrzymała, ja również. Za pośrednictwo dziękuję: Sun-owi, Miszy, Santyago (tak, taką pokrętną drogą to przeszło) :D
Tak więc mogę się pochwalić pięknym urządzeniem w stylistyce XE. Dzięki kkrys, bo to naprawdę przemyślanie wykonane i solidnie wydrukowane! Testy wkrótce.
A ja mam pytanie czy w tym konkretnym SIO2SD wszystkie sygnały są połączone pomiędzy obu gniazdkami SIO, czy tylko te niezbędne dla SIO2PC i stacji? Chodzi konkretnie o to, czy zadziała magnetofon podłączony korzystając z przelotowości urządzenia.
Pełne połączenie między gniazdami (wszystkie sygnały). Dodatkowo posiada w środku bufor separujący od lini sygnałowych w przypadku wyłączenia urządzenia.