Tylko tutaj trochę to podejrzane bo buziak jest dopiero gdy któryś z bohaterów przyniesie rakietę. No ale może się wcześniej wszyscy zgodnie umówili na taki "trójkąt".
W każdym razie buziak jest. A dalej nie wiadomo bo film się urywa. :)
No w sumie tak - zapomniałem o tej naszej grze Scalaku :D Chociaż z drugiej strony nie widzę tam w opisie nic o księżniczce, a nie pamiętam zakończenia - czy coś o tym było?
Widzę w komentarzach na YT:
Game format wise Dratewka has that King's Quest feel. You have to do this task, but in order to do it you have to help a lot of people and exchange items to progress until you have the tools needed to complete your quest.
AKA the birth of the "Fetch Quest" style of gaming.
Tak, jest "motyw z księżniczką" - na końcu widać obrazek Dratewki jako władcy i jakąś kobietą u boku. W samej grze występuje to jako PRIZE i nie jest określone co to jest. Ale chyba możemy zaliczyć :)
I jeszcze gra "Seniorita", chodzenie po linie, żeby uratować jakąś babaczkę :)
TDC - przypomnę, że miłością romantyczną określa się rodzaj miłości łączącej pożądanie emocjonalne i seksualne. Chyba, nie sugerujesz, że bohater tej gry z tymi drzewami... Nie, chociaż element miłości występuję, to ja jestem za tym, że to nie jest gra romantyczna :)
Streak, Grey - założyłem wątek z prośbą o gry z tematem romantycznym, nie erotycznym. Jeżeli nie widzicie różnicy to współczuję.
PS. Na fejsa czy inne media też wrzucacie swoje zdjęcia w trakcie aktu seksualnego z żoną/dziewczyną, bo to romantyczne? Czy raczej uważacie, że byłoby to żenujące?
Hej, no bez przesady. W zdjeciu boxa Custer'a jest mniej erotyki niz przy pierwszym lepszym poscie na instagramie. Szczegolnie ze ten box byl sprzedawany jako retail a wiec musial byc "prezentowany" na wystawie w studiach komputerowych lat 80s. Celowo nie dałem screenshotów z gry, bo box wydawał mi sie naprawde normalny, szczegolnie patrzac na dzisiejsze odjazdy erotyczne wszedzie, w tv w internetach itp..
Rysunkowy zad custera to jak rysunki Andrzeja Mleczki, ktore gorszą przeciez całą Marszałkowską gdzie Andrzej ma swoja galerie..
(Update.. juz nie gorszą, bo widze ze zamkneli ją 2 lata temu..)
Poznajesz laskę w barze. Porywają ją. Rzucasz się w wir przygód aby ją uwolnić. Pokonujesz wszystkich bossów i megabossa. Po wszystkim okazuje się że ma dziecko i to nie z tobą, a w ogóle to wraca do męża.