Demo "Kij Samobij" - odświeżona, ulepszona wersja gry, która ukazała się w 1992 roku. Tytułowy "kij samobij" jest wiecznie w ruchu, a my mamy odpowiednio go naprowadzać, ciekawy pomysł na rozgrywkę i ciekawa realizacja, o wiele lepsza niż te 30 lat temu.
Ta gra w starszej wersji mi się kiedyś bardzo podobała, pomysł był oryginalny i zacny, wykonanie spoko, ale sterowanie kijem rozczarowywało, ciężko się grało.
Masz ryzykancką stronę ;-) (certyfikat), ale sama gra wygląda rewelacyjnie - widziałem ostatnio na FB review z wersji angielskiej,i naprawdę, warto zagrać
Gra wygląda bardzo fajnie. Jedyna rzecz, o którą bym prosił to weryfikacja tekstów ze słownikiem. Wyłapane: - podziękowania: "niewidziałem" - historia: "PEVEX" być może tak ma być, ale rzeczywisty sklep nazywał się PEWEX, - o co chodzi: "niespodobała", "komnatch", "zgłowy", "napodkacie", "zapomniena", "niewiem". Poza tym super!
@mono dzięki, z języków to mi zdecydowanie lepiej idzie w assemblerze niż w polskim. Oczywiście poprawie :). @pirx spoko jest, dla mnie to duża pomoc :)