atarionline.pl Specjalny numer "Action Replay" - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthortdc
      • CommentTime12 Jun 2022 06:06 zmieniony

Na Pixel Heaven pojawił się specjalny numer Action Replay, który zawiera masę materiałów o Atari, dlatego zachęcam Was abyście koniecznie go zdobyli!

PH się jeszcze nie skończył, więc jeśli ktoś z Was się dziś jeszcze wybiera to nie zapomnijcie zdobyć tego:

Nie wiem jak się zdobywa ten magazyn, bo ja go dostałem przy innym zakupie, dlatego udajcie się do sklepu (pod salą wykładową) i zapytajcie co macie kupić, aby go otrzymać.

Co w magazynie:
      - wiele artykułów wyłącznie o Atari
      - autorzy znani i cenieni
      - wyjątkowo dużo materiałów o dużym Atari (użytki i oczywiście gry)
      - w dziale o Amidze, również są opisywane gry dostępne na Atari ST, więc również można sobie to przeczytać tak jakby to dotyczyło Atari;)

Nie muszę Wam chyba przypominać, że na coś takiego to się szybko nie zanosi - więc łapcie AR póki czas;)

---
      Dodam jeszcze, że na PH jest do zdobycia książka z masą zdjęć na 10 lecie Pixel Heaven (z niebieską okładką), znajdują się w niej około dwa wywiady z naszymi atarowcami, których znacie z naszego forum i spotkań na Zoomie. Są też inne nawiązania i wspomnienia związane z udziałem Atarionline.pl we wczesnych edycjach PH.

Myślę że warto kupić i się zapoznać;)
      • 2: CommentAuthorCaesar
      • CommentTime12 Jun 2022 17:06

Dzięki za informację! Czy jest ktoś, kto mógłby mi zakupić obie? Opłacę przesyłkę i zakup oczywiście.
      • 3: CommentAuthorAdam
      • CommentTime12 Jun 2022 18:06

PH skończyło się około 16, więc już raczej nikt by już nie dał rady spełnić Twojej prośby.
      • 4: CommentAuthorJacekPiast
      • CommentTime12 Jun 2022 18:06

Ja po powyższej informacji poszedłem i kupiłem Action Replay. Zapomniałem o autografach ale mam za to zdjęcie rodzinne :)
      • 5:

CommentAuthortdc
      • CommentTime12 Jun 2022 20:06

No to świetnie;)
      • 6: CommentAuthorkski
      • CommentTime12 Jun 2022 20:06

Było dołączone do historii amigi po pixelu, jest cały czas na allegro
      • 7:

CommentAuthortdc
      • CommentTime12 Jun 2022 23:06

Jakie tam allegro - kupowanie fizyczne jest najlepsze, wszyscy co ich nie było na PH to duuużo stracili!
      • 8: CommentAuthorkski
      • CommentTime13 Jun 2022 10:06

nie mówię że nie, ale były pytania jak zdobyć więc odpowiadam
      • 9:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime13 Jun 2022 11:06

Pozwoliłem sobie zmienić nazwę wątku na taki określający jego zawartość.
      • 10: CommentAuthorCaesar
      • CommentTime13 Jun 2022 21:06

Ehhhh... @kski bardzo dziękuję - zapomniałem, że mam dwa egzemplarze w domu. Właśnie z podwójnych zakupów "Historii Amigi"...
      • 11:

CommentAuthortdc
      • CommentTime14 Jun 2022 04:06 zmieniony

@Kaz - racja, bo teraz wcześniejszy tytuł wątku jest już przeterminowany;)

@Caesar masz dwa i jeszcze chciałeś zamawiać;) Zachłanny na Atari jegomość z Ciebie;)