Na Pixel Heaven pojawił się specjalny numer Action Replay, który zawiera masę materiałów o Atari, dlatego zachęcam Was abyście koniecznie go zdobyli!
PH się jeszcze nie skończył, więc jeśli ktoś z Was się dziś jeszcze wybiera to nie zapomnijcie zdobyć tego:
Nie wiem jak się zdobywa ten magazyn, bo ja go dostałem przy innym zakupie, dlatego udajcie się do sklepu (pod salą wykładową) i zapytajcie co macie kupić, aby go otrzymać.
Co w magazynie: - wiele artykułów wyłącznie o Atari - autorzy znani i cenieni - wyjątkowo dużo materiałów o dużym Atari (użytki i oczywiście gry) - w dziale o Amidze, również są opisywane gry dostępne na Atari ST, więc również można sobie to przeczytać tak jakby to dotyczyło Atari;)
Nie muszę Wam chyba przypominać, że na coś takiego to się szybko nie zanosi - więc łapcie AR póki czas;)
--- Dodam jeszcze, że na PH jest do zdobycia książka z masą zdjęć na 10 lecie Pixel Heaven (z niebieską okładką), znajdują się w niej około dwa wywiady z naszymi atarowcami, których znacie z naszego forum i spotkań na Zoomie. Są też inne nawiązania i wspomnienia związane z udziałem Atarionline.pl we wczesnych edycjach PH.