Chciałbym sprzedać moje Atari Portfolio z dodatkowym modułem rozszerzenia pamięci (Memory Expander +) oraz modułem portu szeregowego (Serial Interface).
Zalety: + działa (na tyle na ile umiem sprawdzić, patrz zdjęcia) + czysty + zawiasy nie są zapieczone na śmierć jak to ma miejsce w wielu egzemplarzach
Wady: - ekranik się lubi obrazić jak nim się za bardzo macha i wtedy znika obraz - pewnie uszkodzona albo odklejająca się taśma - brak zaślepki od portu rozszerzeń - brak kart pamięci
Całość pokazana na zdjęciach.
Cena: ile wylicytujecie Startujemy od: 150 zł za całość Koniec licytacji: piątek 24 czerwca godzina 19:00 (plus minus jakiś margines błędu)
Do wylicytowanej ceny trzeba będzie doliczyć jakieś opłaty wysyłkowe, chyba że odbiór osobisty.
Dostałem wiadomość poza forum, że startując licytację od nędznych 150 zł psuję rynek kolekcjonerom. Podbijam zatem wątek, żeby wszyscy widzieli jaka to okazja. :)
Jeżeli któryś z nas w przyszłości wystawi przedmiot na forumowej giełdzie, a pan Kolekcjoner wyrazi chęć zakupu, to będziemy mogli dostosować dla niego ofertę.
To się nazywa "spekulacja" i niestety, jest modelem obowiązującym. Jeśli nie po to, żeby sprzedać to żeby podkręcać ceny. Czasami działanie świadome, czasami januszowanie. Ot, wystawianie sprzętu za kwotę "najdroższe na rynku plus <inflacja> bo może się sprzeda" - i czasami się sprzedaje.