Fajny pomysł, ale tę grę akurat mamy w bazie AOL. ->link<- Mamy też tą grę w bazie Kaza, jest tam też plik cas. ma nieco inny rozmiar niż ten wstawiony przez ciebie. ->link<- AtariMania ->link<-
Taka informacja na stronie Fandala: Special bonus: James Wilkinson has decided to release his two great commercial games Dungeon Hunt and Dungeon Hunt II to the public! Dungeon Hunt ->link<- Dungeon Hunt II ->link<-
Wygląda jak Digi-Drum, ale chyba jeszcze z jakimiś dodatkami. A .SPL to chyba zgrane digitalizacje (sample). Edit: Tak, to Atari Digi-Drum, tylko ktoś coś podogrywał od siebie.
Dzieki Baktra za znalezisko z grą! Duncan - również dziękuję za mnóstwo plików! Kkrys - świetnie, że udało się tyle rarytasików zgrać. Wszystkie pliki ściągnąłem z wątku i będę sukcesywnie dorzucał do archiwów.
Irata - ta gra od dawna jest dostępna w archiwum: ->link<-
... to przepraszam, albo zmęczenie, albo okulista, naprawdę szukałem i nie znalazłem, nie mogłem również znaleźć K-jak Kajak z tej samej imprezy, ale nie wiem czy chłopaki to dokończyli, fajnie się zapowiadało i z tego co pamiętam to całkiem ładna graficzka ekranu tytułowego zdobiła te grę.
Poprawna nazwa tej gry to "K jak" i oczywiście jest w archiwum gier. Wybierasz folder z literką K, a ta gra jest pierwsza na liście 191 gier w tym folderze:
Z tego co wiem, gra pozostała w takiej formie jak na jamie, rysowałem tam grafikę i przygotowałem jej znacznie więcej, ale (na razie?) nie została wykorzystana.