Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
CharlieChaplin:
Zyclop was released as PD and Zyclop - Giant Oak, as well as Zyclop - Space Craft were released as PD as well.uicr0Bee:
Kaz, skasuj ten .cas! :-) A konkretnie z postu #31: 12_Citadel_Warrior.cas. On jest w turbo, wrzuciłem z rozpędu, a chyba w bazie nie zbierasz wersji turbo?uicr0Bee:
Przepraszam i jako zadośćuczynienie za nadmiarową robotę wrzucam .xex-y z całej strony B tej kasety wspomnianej w poście #27 (Empex_Zestaw18_turbo_Strona B) AllDup żadnego nie znalazł (po MD5) w bazach AOL.Kaz:
[...]Zbieramy WSZYSTKIE wersje danej gry - oryginalne, pirackie, turbo i nie, kasetowe, dyskowe, uszkodzone, poprawione, z trainerami i bez.Kaz:
[...]Jeszcze się upewnię - bazy AOL to masz na myśli archiwum w mojej konwencji nazewnictwa czy archiwum w konwencji TOSEC?uicr0Bee:
Mam ściągnięte archiwa w obydwu konwencjachuicr0Bee:
Używam programu AllDup. Polecam. Swoją drogą, to w tych bazach jest trochę dubli. Jakby co to służę szczegółami na priv.duncan:
Telly Turtle.atr