Hej Atarowcy Szukam demka na Atari ST albo STe które widziałem na Youtubie a nie pamiętam ani tytułu ani grupy. Pamiętam, że była tam twarz faceta na cały ekran całkiem ładnie napixlowana i on wodził oczami za latającym sercem abo znakiem Atari. Pomożecie?
Byto to inspiracją dla jednej z moich grafik i chcę zrobić o tym filmik... Z góry dzięki za pomoc :)
hej Kuba. Tak to jest to. Dzięki. Ciekawa sprawa bo też wpisywałem jakiś czas temu podobne frazy i lipa.... ;) Mo i ciekawa sprawa jak pamięć jest zawodna. byłem niemal pewien że tło przy tym obrazku było ciemne a przed nosem latało mu serce.... a to serce okazuje się że leci, ale na końcu dema.
Pamięć nie tyle jest zawodna, co wspomnienia się sklejają z innymi wspomnieniami, zwłaszcza świeższymi. Jak kiedyś znałeś osobę jakąś, do której poznałeś nową i podobną, to ta stara zaczyna być tą nową we wspomnieniach. Creepy.
Te twoje wrażenia to jest właśnie niezłe studium.
I najciekawsze jest to, że właśnie jesteś w 100% pewien a okazuje się, że nie rozdają a kradną itp :)
Cieszę się, że mogłem pomóc. A AI w youtube wydaje się działać wybiórczo. Jeśli nie znajduje po słowach kluczowych, wtedy jest odpalana.