Jeśli ktoś jeszcze nie zna mojego mini kanału, to pozwalam sobie serdecznie zaprosić. Tematyka 8-bitowców i dawnej elektroniki. Najwięcej oczywiście o jedynym słysznym kompie, czyli małym Atari. :)
Kanał przeszedł ostatnio małą rewolucję. Został rozdzielony na dwa osobne (osobno wersja angielska, osobno polska). Przeniesienie filmów niestety oznaczało ich skasowanie i ponowny upload. A może stety, bo poprawiłem wszystkie filmy i błędy, na które narzekało najwięcej osób (pewnie nie wszystkie minusy oczywiście, ale sporo).
@Dracon ALE POUSUWAŁEM, wkurzać mnie zaczęły te kanały z grami, mało rzetelności, każdy tworzy własne wizje, albo robią coś pod dany trend czy dany komputer, pierdzielą jak potłuczeni i ja też bym poszedł tym nurtem, tyle że takie nurty są złe, jak coś zrobić to z jajem a problem jest taki że nie mam z kim- Pinokio za daleko mieszka .
Mam pomysł na kanał z grami Atari - bez pierdolenia, rzetelnie, info w formie txt ... nie będę zdradzał całej formuły gdyż troszkę nad tym siedziałem, ale puki co nie mam sprawnego grabera by z realnego Atari łapać obraz. Pierwszy odcinek planuję na końcówkę listopada bądź początek grudnia.
Oczywiście są też dobre kanały z pierdzieleniem, dobrze rokuje kanał kolegi itguyinaction, dlatego dałem suba, to jeszcze mogę słuchać, dobry głos i przemyślany program,ale np porównanie z C64 mało rzetelne, za krótkie i jakby stronnicze ;) - ale to tylko moje wrażenie, i tak materiał bardzo dobry.
@IRATA4 staramy się, by nie było stronnicze... Co konkretniej Cię boli? A za krótki film, to wiadomo, zawsze... :P Tylko kto znajdzie tyle czasu, by robić długie filmy.... :D
... na dobrą sprawę nic, zaciekawił mnie wasz kanał, nie pasuje lekko no to porównanie na przykład, fajnie od strony technicznej, fajnie i czytelnie przedstawione porównanie bebechów, ale mało porównanych gier, szkoda że nie polecieliście po hitach arcade od lat 80 a Klossy i inne wrzuciłbym później, no i zostawiajcie sobie czasem furtkę na kolejny odcinek danej podserii.
No i za krótkie, min 45 minut winno być, a nie taka "reklamóweczka" skoro dobre to chce się więcej :D.
Ha ha to jednak odczytuję ten przekaz bitowy, że film się spodobał. :) Dzięki. :)
Mnie bardziej zastanawia, czy nie byłoby fajniej porównać jakieś produkcje z ostatnich 10-20 lat dla Atari i Commodore. Jakie gierki można by wrzucić do takiego porównania? A jeszcze naj takie, które są i na jeden i drugi komp, choć może być trudniej...