atarionline.pl Whistler's Brother jak w to grać ? - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthorCOR/ira4
      • CommentTime29 Sep 2022 15:09 zmieniony

Witam, nie wiem jak grać w te grę, gra jest fajna, musimy pilnować braciszka który nie może być zbyt daleko sam, możemy go przywołać, kazać wejść bądź zejść z drabinki i więcej nie umiem, nie wiem jak zamienić przedmiot na inny przedmiot- tak sugerują ikonki, nie wiem jak skakać i czy trzeba skakać, nie wiem jak przejść pierwszy level.
      Wydaje mi się że kiedyś to rozszyfrowałem, ale teraz chciałem zagrać i kompletnie nie wiem jak.
      Pomóżcie.
      • 2: CommentAuthormono
      • CommentTime29 Sep 2022 15:09

A taką stronę to Szanowny Pan zna ->link<- ?
      • 3: CommentAuthorbanshee997
      • CommentTime29 Sep 2022 17:09 zmieniony

Trzeba zebrać dwa migające itemki - w pierwszym etapie są to młotek i klucz. Dzięki temu możesz chyba z fire zamieniać się w wir i w ten sposób łatać dziury w podłodze lub niszczyć pociski czy wrogów. Zadanie polega na doprowadzeniu brata na prawą stronę mapy.

Itemków się nie zamienia. Zbieranie innych niż powyższe (potrzebne do wiru) jest opcjonalne. Strzałka u góry wskazuje po prostu kierunek twojego poruszania się. Brata się nie przywołuje, tylko każe mu iść w tym właśnie kierunku w jakim wskazuje strzałka.
      • 4:

CommentAuthorCOR/ira4
      • CommentTime30 Sep 2022 23:09

@ banshee997
      ... ło rany, a ja myślałem że ten "wir" to błąd w grze, że się po prostu od mojego kombinowania skaszaniła...
      Dzięki.
      @ mono jasne że znam, nie wpadłem na to by tam zajrzeć.