Kurcze kolego poratuj linkiem do tej gry , bo albo szukam tandetnie , albo nie potrafię tego znaleźć .
Bardzo mi zależy na orginale , znaczy się gry z maszyny . Będzie mi miło jak mnie ktoś nakieruje na linki zamienników . Orginał by był już super rozwiązaniem .
Ikari Warriors ściągasz ->link<- klikając tam na telecharger. Potem ściągasz emulator stąd ->link<- Po jego zainstalowaniu wchodzisz do jego katalogu i do katalogu o nazwie roms kopiujesz ikari.zip, ma pozostać skompresowany. Uruchamiasz emulator, szukasz tę grę na liście, uruchamiasz ją enterem lub kliknięciem, trochę czekasz, jak widzisz już grę wciskasz klawisz 5 (żeton), potem 1 (jeden gracz) i grasz kursorami a przyciski domyślne to chyba lewe ctrl/alt/shift, nie pamiętam dokładnie bo sobie od razu zmieniam.
Jeszcze jedno gra wymaga paddles dla każdego z graczy, dlatego ten gostek (z pierwszego linku od rf2rf2) co ma te niezwykle cenne (dla mnie) płyty z grą - to źle to podłączył bo do automatu z 2 dżojami oraz przyciskami a to za mało.