Witam, oferuję emulator NESa w donglu HDMI zasilanym z USB, konsolka przystosowana do współpracy z nowoczesnymi telewizorami- koniec z czinczami, dla tych co kochają jakość VBXE i podobne emulacje pozycja obowiązkowa !!!
Konsolki wziąłem na próbę i jak dla mnie zdają egzamin, choć w 100 % miłośnikowi prawdziwego Nes na drogie siermiężne karty nie zastąpi, natomiast świetnie się sprawdzi dla osoby która ma na tej konsoli jakieś zaległości(możliwość zapisu stanu gry, możliwość dogrywania gier- do kompletu karta SD).
Wysyłkowo można nabyć od mojego kolegi te kilka sztuk którymi dysponuje, natomiast jak komuś się zbytnio nie spieszy i chciałby nabyć ode mnie to jest możliwość zakupu na party, można również zakupić po poprzednim umówieniu się w Warszawie, Krakowie, Łodzi, Pabianicach. Wystawiam paragon i udzielam gwarancji.
doszedł mi jeszcze Mega Drive pod HDMI - dźwięk lekko nie tego i czasem rwie obraz(przy szybkich grach Sonic), dziwny filtr lekko zniekształcający piksele, ale jakbym nie miał Mega Drive to bym kupił to. 7/10 120zł
NES - 9/10 lag nieodczuwalny, dobry dźwięk, obraz bez rwania, czasem jakieś błędy ale nie wiem czy to wina romu z grą.
85zł
SNES - 8/10 dźwięk chyba ok (nie pamiętam SNESA)przy szybkich grach czasem jakby zrywał v-sync ale laik nie zauważy.
Tutaj jest i NES i Super Nintendo, SEGA MegaDrive, PlayStation itd. Wszystko chodzi płynnie bez zacinania. Gram z bratem na telewizorze. W komplecie 2 pady bezprzewodowe. W katalogach prawie 50 tyś gier (Atari, C64, Spectrum itd...)
Ja nie chce nikomu nic polecać - bo potem ktoś może się rozczarować, ale super wynalazki. Ja mam obydwa, i MiST przecież od Lotharka i oryginalne Atari - ale - te "zabawki" w telewizor dały mi pograć jeszcze w Arcade - i są fajne w obsłudze ;)