atarionline.pl sprzedam/zamienię Amigę 600 - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
  • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthorCORIelectroni
    • CommentTime30 Mar 2023 zmieniony

Sprzedam bądź zamienię Amigę 600, chciałbym za nią 1500zł mogę się również zamienić za sprawnego Rolanda TR 08.

Amiga bez pudełka, kompletna, obudowa nie ma żadnych pęknięć, ubytków, "pryszczy" od za długich śrubek czy innych felerów, nie jest to komputer po wystawkowy(śmietnikowy), komputer od lat 90' był w domu u moich przyjaciół. Do Amigi mogę dołączyć dyskietki z programami/grami.

Amigi jak widać nie szykowałem pod sprzedaż, jedynie nieco z kurzu przetarłem ściereczką. - do doczyszczenia.
  1.  
    Oprócz Rolanda TR 08 jestem również zainteresowany zamianą za ATARI STe- (bez komentarza) sprzedaż tegoż ustrojstwa była błędem.
    • 3:

CommentAuthorKaz
    • CommentTime7 Apr 2023

Ogłoszenie w niewłaściwym dziale - to nie powinno być w "Projekty" tylko "Sprzedam/Kupię/Zamienię" - przeniosłem i proszę o pilnowanie tego.
  2.  
    jasne, przepraszam za nieuwagę, jak możesz to przerzuć ów wątek do odpowiedniego działu, ja nie mam takiej możliwości.
    • 5:

CommentAuthorKaz
    • CommentTime7 Apr 2023

Przecież napisałem "przeniosłem".
    • 6:

CommentAuthorCORIelectroni
    • CommentTime2 dni temu zmieniony

Amiga nadal aktualna, mam też kilka pozycji z Atari do sprzedania.
    Są nimi :
    Lite Rally
    Deszczownik
    ... w sumie to wszystko mogę opierniczyć, potrzebuję hajs na syntezatory.
    Jak ktoś czegoś szuka, to istnieje spora szansa że posiadam, w weekend przygotuję jakieś fotki tego co chcę sprzedać.