Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
atariki50:
Ciekawi mnie czy ktoś napisał do Jaguara coś co można nazwać systemem operacyjnym?atariki50:
Z tego co się dowiedziałem dysk hdd jest obsługiwany.atariki50:
Wychodzi mi że konsolka Jaguar mogłaby być sprzętowo Atari STE na sterydach. Dodać mysz,klawisze, wykorzystać moc układów, jakiś os.Kamil Olszówka:
Najlepsza gra logiczna jaka kiedykolwiek ukazała się na Nintendo 64 o nazwie Tetrisphere (Najlepsza zarówno pod względem oryginalności pomysłu jak i co ważniejsze pod względem jakości grafiki) pierwotnie miała być exclusivem jedynie dla Atari Jaguara, zanim prace nad nią zostały przeniesione na N64 po „eutanazji” Jaguara. I teraz najlepsze… Zachował się film z wersji demonstracyjnej tej gry na Atari Jaguara i… wersja na Atari Jaguara pod względem grafiki niemal niczym nie różni się od wersji na Nintendo 64! Pod względem jakości grafiki i pod względem płynności rozgrywki obydwie te wersje są niemal identyczne! Czy można dostać lepszy dowód na to że Atari Jaguar był konsolą 64-bitową „z prawdziwego zdarzenia” ??? Całkiem śmiało można wysunąć tezę, że konsola Nintendo 64 nigdy nie otrzymałaby na wyłączność tej najlepszej ze swoich gier logicznych, gdyby wcześniej nie była ona przygotowywana jako exclusiv jedynie dla 64-bitowego Atari Jaguara!Od 1 do 37 z 37