Jak w tytule, potrzebuję grę Zybex zapisaną w "normalu" i Turbo UM, bądź w innym systemie Turbo na zwykłej kasecie, proszę o pomoc gdyż mam problem z zapisem na posiadanym magnetofonie i nie mogę tego zrobić samodzielnie. Kasetę mogę odkupić, bądź wysłać w zamian nawet jakiś stary oryginał, dyskietki na Amigę, bądź kasetę z grami w Turbo/normalu, ewentualnie zapłacić, ważne by nagrana gra wczytywała się.
@Peri Noid jestem z miasta Łódź, raz w tygodniu goszczę w Warszawie. Myślę że spokojnie taką kasetę można w folii bąbelkowej i w kopercie wysłać, wcześniej mogę zrobić przelew na wysyłkę, za kasetę tak aby było jak należy.
Zerknę jak stoję z kasetami i postaram się nagrać. Normal przetestuję. Ale Turbo mogę nie mieć (mam magnet z turbo ale ani nie wiem jakie ono jest, ani go nigdy nie używałem).
ok, w zasadzie sam normal poniekąd wystarczy, jak masz problem z kasetami to kasetę mogę dosłać, najlepiej skontaktujmy się drogą mailową irata(dot)atari(małpa)vp(dot)pl albo jak wolisz cori(małpa)vp(dot)pl