anketa fajna ale mam dla Ciebie lepszi pomysł - versione lekko modificata time wizarda, która wysyła po fujiniecie twarde dane na temat czasu przejścia leveli, użycia rewindu, itp. :) zeby zachęcić bractwo to jeszcze tabela nalepszych wyniczków. żeby zaoszczędzić pamięć levele też możesz wczytywać z fujinieta i teraz najlepszi: nowe levele jak Ty czy ktoś doda to od razu będziesz zbierał DANE DANE DANE DANE DANE DANE.
nie zapomnij zapytać o pesel / SSN i nazwisko panieńskie mamy usera.
W sieci natknąłem się na recenzję gry Time Wizard. Dziękuję bardzo autorowi za przygotowanie opisu oraz gratuluję przejścia całej gry. Po przeczytaniu takiego artykułu sam bym sobie zagrał :D ->link<-
Przy okazji chciałbym podziękować za pierwsze wpisy w ankiecie. Mam w tym momencie 8 odpowiedzi. Jak zbierze się więcej wyników to zapewne podzielę się z Wami komentarzami oraz ocenami poszczególnych poziomów.
Jeśli jeszcze ktoś z Was chciałby poświęcić swoje cenne 5-10 minut, to będę niezmiernie wdzięczny za wypełnienie ankiety, która jest anonimowa i nie zbiera żadnych Waszych danych osobowych, bo są mi one zupełnie niepotrzebne :)