atarionline.pl Time Wizard - gra na ABBUC Software Contest 2023 - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
  • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthorpirx
    • CommentTime20 Nov 2023 zmieniony

anketa fajna ale mam dla Ciebie lepszi pomysł - versione lekko modificata time wizarda, która wysyła po fujiniecie twarde dane na temat czasu przejścia leveli, użycia rewindu, itp. :)
    zeby zachęcić bractwo to jeszcze tabela nalepszych wyniczków.
    żeby zaoszczędzić pamięć levele też możesz wczytywać z fujinieta i teraz najlepszi:
    nowe levele jak Ty czy ktoś doda to od razu będziesz zbierał DANE DANE DANE DANE DANE DANE.

nie zapomnij zapytać o pesel / SSN i nazwisko panieńskie mamy usera.
    • 2:

CommentAuthoramarok
    • CommentTime5 dni temu

W sieci natknąłem się na recenzję gry Time Wizard. Dziękuję bardzo autorowi za przygotowanie opisu oraz gratuluję przejścia całej gry. Po przeczytaniu takiego artykułu sam bym sobie zagrał :D
    ->link<-

Przy okazji chciałbym podziękować za pierwsze wpisy w ankiecie. Mam w tym momencie 8 odpowiedzi. Jak zbierze się więcej wyników to zapewne podzielę się z Wami komentarzami oraz ocenami poszczególnych poziomów.

Jeśli jeszcze ktoś z Was chciałby poświęcić swoje cenne 5-10 minut, to będę niezmiernie wdzięczny za wypełnienie ankiety, która jest anonimowa i nie zbiera żadnych Waszych danych osobowych, bo są mi one zupełnie niepotrzebne :)

Ankieta jest tutaj:
    ->link<-
    • 3:

CommentAuthorstring
    • CommentTime5 dni temu

Każdy powinien spełnić obywatelski obowiązek i wypełnić ankietę! Szczególnie dla tak dobrej gry. Ja spełniłem.
    • 4:

CommentAuthorgreymsb
    • CommentTime5 dni temu

@stRing: ja również spełniłem, dzięki za motywację ;)