Wyglada na to, ze sa to tylko te, ktore maja w nazwie spacje. Otrzymuje wtedy komunikat:
Błąd wewnętrzny w module FTP
Próbujesz odwiedzić adres ftp://ftp.pigwa.net/stuff/collections/atari_forever/Dema%20-%20megazestawy/, który jest w tej chwili niedostępny. Upewnij się, czy adres został wpisany poprawnie, a następnie spróbuj ponownie wczytać stronę.
504 Bad MODE command.
Zanim zaczne zawracac glowe Azbestowi to chcialbym sie upewnic, czy innym dziala.
Opera 10.51. Zdaje sie, ze cos sie przelaczylo globalnie, bo zamiast po kliknieciu proponowac mi otwarcie albo zapisanie pliku na dysku to po prostu wszystko otwiera.
Ja - kiedys mialem. ;) Obecnie nie mam jak sie do tego dobrac (w moim obecnym kompie nie ma juz zlacza RS, wiec SIO2PC nie dziala), a stacja dyskow lezy gdzies odlaczona i spakowana.
Tamte wersja XLP-ki byly mocno robocze - nie dzialaly pod kazdym Dos-em, czasem byly zwiechy, itp. W koncu to wersje nieoficjalne.
Nie - mam grafiki XLP, ktore nie sa prawidlowo czytane w nowych XL-Paintach i TeBe poradzil, zeby sprobowac starymi. Niestety, ani TeBe ani ja nie mamy wersji starszych.
Pytania w sprawie starych grafik bede jednak zadawal w innym watku, tutaj chodzilo mi tylko o to, czy pigwa dziala dobrze, bo chcialem tam sprawdzic, czy nie ma tych starych wersji programow.
Poniewaz ostatnio Pigwa nie dzialala, a trzymamy tam duze pliki z caloscia archiwow, to nastapily drobne zmiany: pliki sa juz generowane i zapisywane na naszym serwerze. Nie zmienia sie na razie nic wiecej: generowane sa co miesiac, pierwszego dnia miesiaca, noca.