Kurde, chłopie! Ale czad! No i trzeba teraz rozgrzać drukarynkę i wydrukować :-D
Tylko prośbę mam, żebyś spróbował tę wersję VBXE zrobić w oparciu o International Karate w wersji rozszerzonej. Plik mogę podesłać, jakby co. Ta jest... biedna (w sensie samej gry).
Wow ;) Super robota. Takie pytanie, dużo by było roboty z przerobieniem tych grafik tak żeby z nich zrobić nalepki na 3,5 calowe dyskietki ? Kompletnie sie na tym nie znam a bardzo chętnie bym sobie zrobił 3,5 calową kolekcję ;) Właśnie rozpakowałem paczkę flopów ;)
Spoko, nie pali się. Jak już moge pomarudzić, to fajnie by było mieć te nalepki na jednym arkuszu A4 ? Drukuje je na folii samoprzylepnej w zaprzyjaźnionym punkcie ksero. Ale tak jak piszę, twoja robota, twój czas więc jak uważasz .
Kurcze... Dwie dyskietki do zrobienia na dzisiaj... Nie licząc 3.5-calowych...
Chce ktoś PDF z takimi małymi naklejkami do na klejenia na samej dyskietce 5.25 jak na fotce poniżej? Bo zrobiłem z obrazków z kopert (wytnij+przeskaluj) i to moim zdaniem świetnie pasuje.
Ja tam się nie zdziwię - jak z Twoich naklejek na dyskietki 3,5" zaraz jakiś Janusz biznesu zacznie klepać np. magnesy na lodówkę "w stylu retro-Atari"... Niektóre obrazki to by się nawet nadawały na t-shirty. Wszystko wygląda rewelacyjnie, aż chce się w taką grę na nośniku fizycznym zagrać.
Santyago, przecież ja robię 3,5 calówki do Atari. Dlatego Lexxa prosiłem o nalepki na taki właśnie wymiar ;) Nawet już sobie na nie pudełeczko z epoki znalazłem ;)