atarionline.pl Gdzie jest Galtron ? - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthorXilinx
      • CommentTime11 Jun 2024 15:06 zmieniony

Kto był tak śmieszny i zbanował Galtrona ? Miał być tydzień a mija już prawie 2 tydzień a Galtrona dalej nie ma. Gość ma na prawdę fajne rzeczy, wiele już u niego kupiłem i chcę dalej kupować ale odebraliście mi tą możliwość.
      Moduły turbo są pierwsza klasa, Fredie, Delay line, GTIA Fixer, to wszystko śmiga w moich sprzętach bez żadnych problemów. No a ostatnie turbo Mega Speedy 2024 to już jest na prawdę MEGA, wykonanie, działanie i funkcjonalność to majstersztyk. Nawet na zagranicznych forach chwalą Galtrona.
      A patrząc na to co się tutaj dzieje, gdzie swoich rodaków którzy coś robią i zostają banowani bo się bronią przed hejtem to jest tragedia !
      Jak można skontaktować się z Galtronem ?
      • 2: CommentAuthorkraczaj
      • CommentTime11 Jun 2024 15:14

Dane kontaktowe:
      ->link<-
      • 3:

CommentAuthorjhusak
      • CommentTime11 Jun 2024 15:25 zmieniony

Xilinx:

Kto był tak śmieszny i zbanował Galtrona ? Miał być tydzień a mija już prawie 2 tydzień a Galtrona dalej nie ma. Gość ma na prawdę fajne rzeczy, wiele już u niego kupiłem i chcę dalej kupować ale odebraliście mi tą możliwość.
      Moduły turbo są pierwsza klasa, Fredie, Delay line, GTIA Fixer, to wszystko śmiga w moich sprzętach bez żadnych problemów. No a ostatnie turbo Mega Speedy 2024 to już jest na prawdę MEGA, wykonanie, działanie i funkcjonalność to majstersztyk. Nawet na zagranicznych forach chwalą Galtrona.
      A patrząc na to co się tutaj dzieje, gdzie swoich rodaków którzy coś robią i zostają banowani bo się bronią przed hejtem to jest tragedia !

Proszę czytać ze zrozumieniem. Galtron dostał bana na _minimum_ tydzień.
      Poza tym post wykracza poza dobre maniery i mam wrażenie, że jest kryptoreklamą, a nawet autoreklamą.

@kraczaj, nie masz takiego wrażenia?

Takie posty kwalifikują się co najmniej do usunięcia.

Galtron bez problemu da sobie radę jeszcze przez tydzień czy dwa bez możliwości pisania na tym skromnym forum. Dodam, że od kiedy dostał bana, na forum jest spokój, nikt nikogo nie wyzywa, nikomu nie grozi, pełna kulturka.
      • 4: CommentAuthorjury
      • CommentTime11 Jun 2024 15:27 zmieniony

Dzizus, skoro wiele od niego już kupiłeś, to przecież masz do niego namiar ...

@galtron (bo to przecież Ty pod nowym kontem powyżej napisałeś), co za tandetne wieśniactwo tu propagujesz ...

Edit:
      Bo widzę Kuba w miedzyczasie napisał. Tak, ten wątek się nadaje do wyrzucenia, a ban dla galtron'a za powyższe (tandetne) zachowanie przedłużyłbym dożywotnio.