@kraczaj święte slowa. Tylko że chyba przegiąłeś z listą obrażanych, trzeba było sobie nie żałować i dodać jeszcze wszystkie nacje blisko i daleko wschodnie, mutantów, nie-mutantów, supów, normalsów, autystyków, kobiety, dzieci, całe LGBTQQ++, czarnych białych, zebry, psy, koty, szczury i gekony :)
Może ktoś usunąć cały ten wątek w takim razie? Wiecie co robie i tyle.
Kanał też na razie ukryję.
Prace idą do przodu w każdym razie, założe później nowy "Na czysto" myślę że w ciągu 1-2 tyg
Generalnie ostatnio w życiu mam taką siekę że dopiero się ucze jak się zachowywać na nowo.
Przydal by mi sie "Community manager" bo ja niestety umiem pisać różne rzeczy ale w życiu prywatnym jest masakra i generalnie potrzebuje "Twarzy"
Podejrzewam że Phil Fish od "Fez" ze swoją dwubiegunówką i Notch przy mnie to pikusie.
Problemów przez niewyparzoną gębę mam co niemiara a jak na razie jeszcze portal guna nie wynalazłem.
Ja się skupie na razie na kodowaniu, jakby co Seabrush ma do mnie kontakt.
update: jest wrescie progress, niech ktoś to usunie a ja założe coś "na czysto". Nawet założe świeże konto żeby usunąć te śmieci.
Zrobie tam ankiete która nazwa najlepiej wam pasuje, więc jak na razie, NIECH KTOS TEN WĄTEK USUNIE :D
To znaczy się na filmiku nawet brzmiało to spoko, nawet sam ton głosu, gdyby pominąć wszelkie, hm, niepotrzebne odgłosy paszczowe ;) co ciekawe właśnie wiązanek jak tu były w tekście nie usłyszałem..
Zrobie coś porządnie, pisze z AI scenariusz na prezentacje taką co da się oglądać, etc, ale na razie musze skonczyc same strzelanie i brac sie za teleporty.