atarionline.pl SVPodziękowania dla Greya i s-ki! - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthorjhusak
      • CommentTime20 Aug 2024 08:08 zmieniony

Chciałem podziękować Greyowi, Sylwii, Wieczorowi, Pinowi, Adamowi i całej reszcie zaangażowanych osób za super imprezę - świetnie się bawiłem. I WIELKIE BRAWA za niespotykaną punktualność na tym wydarzeniu:)

Drobne minusy zawsze się zdarzają, ale chodzi o to, żeby te minusy nie przysłoniły nam PLUSÓW!!!

Piwo z sokiem… mniam.
      • 2:

CommentAuthormaly_swd
      • CommentTime20 Aug 2024 09:08

Super impreza i wspaniali ludzie. Brawo Grey :)
    1.  
      • 4: CommentAuthornowy80
      • CommentTime20 Aug 2024 13:08

Dołączam się do podziękowań dla Ekipy SV. Widać duży nakład pracy, kupa sprzętu do obsługi imprezy (tu drobne problemy nie mają znaczenia), zaangażowanie i niepowtarzalna atmosfera. Pozdrawiam serdecznie!!!
      • 5:

CommentAuthorgreymsb
      • CommentTime21 Aug 2024 12:08

@jhusak: jeszcze raz dziękuję, że się pojawiłeś! :) super niespodzianka! dziękujemy za laury :) no i do zobaczenia niebawem! ;)

@maly_swd, @mgr_inz_rafal, @nowy080: również wielkie dzięki, przemiło było Was znowu zobaczyć :)

Za jakiś czas napiszę małe podsumowanie imprezy i... ale o tym już jutro ;)
      • 6: CommentAuthormayonez
      • CommentTime21 Aug 2024 20:08

Ja też dziękuję Michałowi i całemu SV Team! Świetna impreza!
      • 7:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime22 Aug 2024 14:08

Było zacnie, potwierdzam! Podziękowania dla całej ekipy organizującej SV i oczywiście uczestników, z którymi spędziłem fantastyczny czas. W niedzielę już niestety byłem nieobecny, bo zostałem w nocy wywieziony do lasu (sprawka Pitera :)) i wyrwałem się dopiero po trzech dniach błąkania się po Pomorzu :) Co zdaje się Bachoo trochę dokumentował na FB :)
      • 8: CommentAuthorAdam
      • CommentTime22 Aug 2024 22:08

Grey, przyjmij moje podziękowania w imieniu całej ekipy :) Do zobaczenia zimą lub latem :)