atarionline.pl [K] Monitor LCD S-Video - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthoramarok
      • CommentTime7 Oct 2024 15:10

Kupię monitor LCD z wejściem S-Video do Atari 130 XE (PAL).

Sprzęt nie musi być w jakimś super wspaniałym stanie wizualnym, ważne żeby umożliwiał prawidłowe wyświetlanie obrazu z komputera.
      Miłym akcentem byłyby wmontowane głośniki, ale nie jest to dla mnie element krytyczny.

Taki monitor znacznie ułatwi mi testowanie gry, którą niedługo będę szykował do wydania w wersji pudełkowej.

Mieszkam we Wrocławiu, więc jeśli sprzęt byłby w mieście lub okolicy to mogę podjechać i osobiście go odebrać.
    1.  
      Flashjazzcat wychwalał monitory LG serii Flatron z takim czerwonym plastikiem u dołu: ->link<-

Nowego już raczej nie upolujesz, ale pojawiają się używane na Allegro i OLX.
      • 3:

CommentAuthoramarok
      • CommentTime7 Oct 2024 23:10

@Yolk, wielkie dzięki za podrzucenie interesującego wątku. Monitor sprawia wrażenie aż zbyt dobrego na moje potrzeby ;) W moim przypadku zwykły niepanoramiczny monitor o niewielkiej przekątnej też się sprawdzi.

Generalnie przeglądam oferty aukcyjne, ale jeśli ktoś z Szanownych Forumowiczów chce sprzedać jakiś monitor, bo np. zajmuje cenne miejsce na ważniejsze trofea, to z chęcią się zainteresuję. :)
      • 4:

CommentAuthorsun
      • CommentTime8 Oct 2024 12:10 zmieniony

Poszukaj, bywają jeszcze, ASUS T1E lub T1EH, od 22" w górę.
      Jeden ma 2 scart, drugi 1 (nie pamiętam który, mój ma 1) :)
      Super obraz, super deinterlacer.
      Heh ->link<-