Kupię monitor LCD z wejściem S-Video do Atari 130 XE (PAL).
Sprzęt nie musi być w jakimś super wspaniałym stanie wizualnym, ważne żeby umożliwiał prawidłowe wyświetlanie obrazu z komputera. Miłym akcentem byłyby wmontowane głośniki, ale nie jest to dla mnie element krytyczny.
Taki monitor znacznie ułatwi mi testowanie gry, którą niedługo będę szykował do wydania w wersji pudełkowej.
Mieszkam we Wrocławiu, więc jeśli sprzęt byłby w mieście lub okolicy to mogę podjechać i osobiście go odebrać.
@Yolk, wielkie dzięki za podrzucenie interesującego wątku. Monitor sprawia wrażenie aż zbyt dobrego na moje potrzeby ;) W moim przypadku zwykły niepanoramiczny monitor o niewielkiej przekątnej też się sprawdzi.
Generalnie przeglądam oferty aukcyjne, ale jeśli ktoś z Szanownych Forumowiczów chce sprzedać jakiś monitor, bo np. zajmuje cenne miejsce na ważniejsze trofea, to z chęcią się zainteresuję. :)
Poszukaj, bywają jeszcze, ASUS T1E lub T1EH, od 22" w górę. Jeden ma 2 scart, drugi 1 (nie pamiętam który, mój ma 1) :) Super obraz, super deinterlacer. Heh ->link<-