Tebe ? Z Yoompem czy blizzardem ? ;) Przypomniały mi sie czasy gdy licytowałem Yoompa numer seryjny #1.Udało sie, ładny był ale przyszedł kryzys i go sprzedałem do Stanów. Mam nadzieję że mu tam dobrze jest.
A co do turbo do magnetów, przecież od lat jakieś robię , mam do tego sentyment po prostu. A Blizzard to było moje pierwsze turbo które miałem, tego sie nie zapomina.
Mq, miałem dzisiaj nadzieję dojść 2 drugiego levelu...
Polecam tego Pana:-) Nie wiem co prawda, czy faktycznie doszedł do drugiego levelu:-) ale za to elektronikę majstruje pierwszorzędnie i profesjonalnie:-)
Co do samego Blizzarda, to ja z kolei mam sentyment do Turbo 2000 i do Turbo Star 6000 (choć to drugie było do dupy, bo szybkie, ale połowa gier się z nim gryzła). Natomiast z perspektywy dzisiejszych lat wiem, że Blizzard chyba był najfajniejszy jak tak współcześnie sobie to wszystko oglądam i czytam. U nas w Poznaniu nie było, nie znaliśmy. Ale bardzo dobrze że zaxon robi takie płytki, bo z tego co wiem, to nikt nie oferuje obecnie turbo do magnetofonów, a pewnie jest jakaś garstka ludzi, którzy się tym chętnie pobawią.
Im więcej gadżetów na rynku tym lepiej, a kto chce to przynajmniej ma skąd sobie takie coś zdobyć.