Tebe ? Z Yoompem czy blizzardem ? ;) Przypomniały mi sie czasy gdy licytowałem Yoompa numer seryjny #1.Udało sie, ładny był ale przyszedł kryzys i go sprzedałem do Stanów. Mam nadzieję że mu tam dobrze jest.
A co do turbo do magnetów, przecież od lat jakieś robię , mam do tego sentyment po prostu. A Blizzard to było moje pierwsze turbo które miałem, tego sie nie zapomina.
Mq, miałem dzisiaj nadzieję dojść 2 drugiego levelu...
Polecam tego Pana:-) Nie wiem co prawda, czy faktycznie doszedł do drugiego levelu:-) ale za to elektronikę majstruje pierwszorzędnie i profesjonalnie:-)
Co do samego Blizzarda, to ja z kolei mam sentyment do Turbo 2000 i do Turbo Star 6000 (choć to drugie było do dupy, bo szybkie, ale połowa gier się z nim gryzła). Natomiast z perspektywy dzisiejszych lat wiem, że Blizzard chyba był najfajniejszy jak tak współcześnie sobie to wszystko oglądam i czytam. U nas w Poznaniu nie było, nie znaliśmy. Ale bardzo dobrze że zaxon robi takie płytki, bo z tego co wiem, to nikt nie oferuje obecnie turbo do magnetofonów, a pewnie jest jakaś garstka ludzi, którzy się tym chętnie pobawią.
Im więcej gadżetów na rynku tym lepiej, a kto chce to przynajmniej ma skąd sobie takie coś zdobyć.
Miło popatrzeć na profesjonalnie wykonaną płytkę turbo do starego kaseciaka. Moje klimaty to z racji zamieszkania bardziej AST/UM/ATT. Ale dla Blizzarda i Pana od drugiego lewelu, pełen szacunek. Nie to co kiedyś. Płytka wycinana brzeszczotem, ścieżki malowane lakierem do paznokci żony, montaż przewlekany itd. Aż sobie zapuszczę Tę grę pod Blizzardem. Przyłącze się do wpisu @Mq
"Im więcej gadżetów na rynku tym lepiej, a kto chce to przynajmniej ma skąd sobie takie coś zdobyć."
To turbo w zasadzie przy innym podłączeniu pracuje też jako AST/UM/ATT ale tu nie daję gwarancji bo go nie testowałem za bardzo. Może wieczorem jak czas pozwoli. Dam znać.
Co do zabawek, niestety to już ostatnie. Zmieniam profil.Niestety dalej nie moge pracować tak jak wcześniej. Koszty utrzymania firmy rosną a ja z tego żyję więc ekonomicznie nie ma sensu robić czasochłonnych drobiazgów na których zarabiam 5-10 PLN. Było fajnie ale kończy sie pewna era. Albo hobby albo komercja. A za stary już jestem na szukanie pracy.