Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kaz:
ciekawi mnie, jak ta kaseta wygląda u innych. Dracon - poszukasz u siebie?Dracon:
A ja znalazłem częściowo kasetę dołączaną do pierwszej książki. Częściowo bo pudełko już mam a kasetę muszę odnaleźć w stercie kaset niepodpisanych.Kaz:
Kasety są zagadkowe, ale wyglądają jak inne Mirage z ich początków. I komentarz Tomka Mazura z Mirage przed chwilą:Kaz:
Autorem jest "(tm)". Zapewne to on, ale skąd ta 100% pewność, potwierdzałeś?Kaz:
(Raczej nie, biorąc pod uwagę, że książki Zaskiewicza to 1991 rok, a Tomsoftware to początki 1987-89. Ale oczywiście nie wykluczam na 100%.Krótki:
Nie potwierdzałem. Potwierdź, proszę, przy okazji zagajania.Krótki:
Co do wersji dyskowej, doprecyzuję: chodziło mi o to że pewnie istnieje wersja dyskowa sygnowana przez Atari Studio.Krótki:
We wczesnym 1991 kserówkowe opisy gier wciąż były dostępne w Atari Studio, obok również kserowanych instrukcji dołączanych do systemu AST. Byłem, widziałem.Pet:
i pamiętam te książeczki.Pet:
ale znajomy to miał i mi pożyczył i to logo Mirage na 99% tam było.Od 1 do 46 z 46