w1k: czasem jest kłopot z trzymaniem mikrofonu w rozsądnej odległości. Podgłoszenie spowoduje, że dojdzie cały szum z sali, który na żywo jest naprawdę przeszkadzający :(
FiSh & FiShEye – przeszukiwarka zasobów TNFS dla interfejsu #FujiNet – Bocianu/Tristesse/NG
Czekałam na tego streama z promocją płyty. Świetna robota, dobry wybór utworów i muszę ją mieć w swojej kolekcji ! Jestem ciekawa, jak będzie pracować w miksie. Mam nadzieję, że uda się zaprosić dj Eproma na zooma, trzymam kciuki. <3 <3
@kaz myślę, że kwotowo taniej niż kosztuje Gramofon AUDIO-TECHNICA AT-LP120X Czarny, Manualny, czegoś rozsądnego nie kupisz. Można szukać jeszcze ewentualnie wersji półautomatycznych. Ale będą droższe i budżet skacze do 2000-3000zl. Omijać z daleka automatyczne z plastikowymi ramionami (mam takiego teac'a, do nowych płyt dobry, ale jak ktoś złapie bakcyla czarnych krążków i zacznie kupować na pchlich targach stare wydania, to będzie rozczarowany, bo one nie mają regulacji docisku i przy porysowanych płytach niestety będzie przeskakiwał). Bo ramie jest mega lekkie i wrażliwe.
Grafika z fire'n ice, jak i gra to konwersja z NES. Na Atari zostala przepikslowana i jak widac jest tez sporo zmian. Jednakze uzgodnilem z Vasco, ze bedzie wycofana z konkursu, gdyz jednak ma za duzo wspolnego z pierwowzorem.
popatrzcie jeszcze na gramofony z firmy Reloop, można z drugiej ręki kupić całkiem ekonomicznie ;) ale wyżej wymieniona AudioTechnika, czy Technics super ;)