Nie bardzo rozumiem co znaczy że skosy nie działają? Skoro działa lewo,prawo,góra,dół to skosy też powinny. Chyba że chodzi Ci o precyzję tych skosów że jest do bani i ciężko je wyczuć. Doprecyzuj proszę. To ustrojstwo ma jakieś oprogramowanie, sterowniki czy co tam jest ? Jakiś program do diagnostyki pod PC ? Czy w grach na PC masz ten problem ? Napisz więcej i dokładniej. Albo jeśli chcesz mieć spokój zamień TO na pad od konsoli Xbox.
Fajnie to wygląda ale za tą cenę nie spodziewał bym się cudów. Chociaż może całkiem dobrze działać. Dopytam. Ty już posiadasz ten PAD. Czy zastanawiasz się nad nim i martwisz o te "skosy" ? Bo zrozumiałem że nie działa. W przeciwnym wypadku, każdy w miarę ogarnięty klon firmowego sprzętu zadziała z Altirrą na ustawieniach podanych w pierwszej odpowiedzi. Oczywiście nie wszystkie przyciski i gałki będą wykorzystane ale "skosy" na krzyżaku i lewej gałce analogowej plus lewo-prawo-góra-dół plus przycisk fire będą działać. Za dokładność z jaką będą to robić nie ręczę. To zależy od jakości sprzętu :).
CommentTime27 Mar 2025 10:03 (3 dni temu) zmieniony
tak, mam ten gamepad i wydaje się, że nie działa...w windowsie 11 zainstalował się bez problemu..sterowniki windows sam miał albo ściągnął z neta
najprostrze rozwiązania są najlepsze :) czyli ten teoretycznie powinien działać? bo piszą, że to podróba... https://allegro.pl/oferta/bezprzewodowy-kontroler-gamepad-pad-do-xbox-360-slim-pc-usb-dual-shock-17369523976
Co mam Ci powiedzieć ? Teoretycznie tak, powinien działać. Pisząc wcześniej "święty spokój" miałem na myśli raczej oryginał w myśl sentencji " nie jestem bogaty więc nie stać mnie na tanie rzeczy ". Ale tak. Powinien działać. Zanim kupisz, poczytaj opinie kupujących !