atarionline.pl Gry z ATARISEZAM - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthorLampart_28
      • CommentTime2 Jul 2025 19:07 (15 godzin temu) zmieniony

Witam ponownie.
      Panowie czy kojarzycie inne gry niż river raid z takim tlem podczas wczytywania się z kasety.

Atarisezam Gdańsk
      • 2: CommentAuthorastrofor
      • CommentTime3 Jul 2025 02:07 (7 godzin temu) zmieniony

ja to widziałem u Borsuka jak wczytywał rr ten loader , i tez chciałem sie podpytać a nawet zamieścić watek, tutaj albo na forum Wrzeszcza, bo Sezam to dom handlowy we Wrzeszczu. ja pamietam ze pod koniec lat 80tych to gry sprzedawali w domu handlowym neptun koło kristalu we wrzesczu, zreszta sam tam przerabiałem magnetofon na turbo, w sezamie raczej nic związanego z komputerami juz nie bylo. Mam jakieś przebłyski z wczesnego dziecinstwa ze cos tam takiego bylo, ale rownie dobrze to mogl byc jakis sen ;) , potem sezam byl długo w remoncie, a po remoncie chyba nie bylo nic z komputerami. We wrzeszczu bylo studio aks(na passtaloziego) i koles na rynku w niedziele co mial stoliczek z grami i opisami na ksero gier atari.