atarionline.pl Kabel DIN13 - SCART do 1040STFM - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthorpiotrtomeczek81
      • CommentTime2 Aug 2025 07:08 (17 godzin temu) zmieniony

Witam.

Na wstępie chciałem sie przywitać bo to mój pierwszy post.

Kilka dni temu zakupiłem Atari 1040STFM i potrzebuje zakupić kabel wideo.
      Jest tu na grupie ktoś bardzo polecany kto wykonuje takie kable DIN13-SCART z dobrej jakości materiałów???
      Nie chce kupować na ślepo gdzieś na portalach aukcyjnych kabli, które sie rozlecą po miesiącu lub bedą dawać sygnał kiepskiej jakości z zakłuceniami...
      Pytanie też ile taki kabel może kosztować??

Oczywiście użyłem szukajki ale ostatni post jeśli chodzi o dokładnie ten kabelek pochodzi z 2015 roku. Do Duddiego też napisałem i czekam na odpowiedz ale zależy mi na czasie - urlop się kończy stąd ten post...

Pozdrawiam retro maniaków ;-)
      • 2: CommentAuthoras...
      • CommentTime2 Aug 2025 09:08 (14 godzin temu)

Hej,
      ->link<-
      • 3: CommentAuthoraxe
      • CommentTime2 Aug 2025 09:08 (14 godzin temu)

Nie trzeba szukać zagramanicą ;) Świetne przewody sprzedaje Pan Marian Caban z Oświęcimia - spokojnie można sobie znaleźć na Allegro. I zawsze można się dogadać indywidualnie co do np. długości :)
    1.  
      as..., axe dziękuje za odpowiedzi.

Kabelek kupiony od Pana Mariana Cabana z Oświęcimia (allegro).

Przy okazji informacja dla świeżaków na tym forum takich jak ja - Pan Jurek Dudek mi odpisał że od dawna już takich kabli nie robi.

Dzięki i pozdrawiam