atarionline.pl Październikowy Sztab Warszawski - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthorGzynio
      • CommentTime16 Sep 2025 15:41

Jak co miesiąc zapraszam na sztab który odbędzie się 3.10.25 ale tym razem nietypowo, gdyż gościnnie w centralnej Polsce w mieście Łodzi. Organizatorem tym razem jest Nosty i jak tylko będę wiedział coś więcej to przekażę informacje.

Na tą chwilę mogę tylko poinformować że wyjazd jest planowany pociągiem i mamy zapewniony nocleg u organizatora ale sztab będzie się odbywała na mieście.
      • 2: CommentAuthoras...
      • CommentTime16 Sep 2025 21:19

To będzie ciekawe:
      - sztaby Warszawskie w różnych miastach Polski :)
      Szykuje się silna ekipa ;)
      • 3:

CommentAuthorsun
      • CommentTime16 Sep 2025 22:25

No nieźle, wpadnę, jak się nic niespodziewanego nie wydarzy :)
      • 4: CommentAuthornosty
      • CommentTime18 Sep 2025 23:23

Potwierdzam, lokal zostanie wybrany i ogłoszony w przyszłym tygodniu.

PS. Co do noclegu, to ciut skoryguję ogłoszenie Gzynia, zanim zwali się do mnie pół Polski ;) Niestety nie dysponuję hotelem, ani potężnym sleeping roomem, ale chętnie ugoszczę u mnie znajomych (!), którzy zdecydują się dojechać na łódzki sztab. Nocleg wprawdzie bez luksusów i na podłodze, ale ogarnę karimaty i koce. Będzie klimat starych zlotów :)
      • 5: CommentAuthoras...
      • CommentTime27 Sep 2025 21:33

• 6: CommentAuthornosty
      • CommentTime27 Sep 2025 21:35

Przypominam, że już za tydzień w piątek 3 paz. warszawski sztab w Łodzi.

Prosiłbym o deklaracje kto będzie, bo od tego zależy finalny wybór lokalu. Na razie jest 8 chętnych i obstawiamy Piwotekę.

Chętnie przenocuję każdego z moich przyjaciół i znajomych. Warunki spartańskie (karimata + koc + ciepła wódka), ale ciepło i wśród swoich :) Tu też proszę o deklaracje, kto potrzebuje noclegu, żebym mógł zapewnić odpowiednią ilość mat i kocy.
      • 7: CommentAuthornosty
      • CommentTime29 Sep 2025 16:14

Mamy rezerwację na moje nazwisko w Piwotece Narodowej na Traugutta 4.
      Spotykamy się o 17:00 w piątek.
    1.  
      Raczej będę.
      • 9: CommentAuthormayonez
      • CommentTime30 Sep 2025 08:01

Ja będę
      • 10: CommentAuthoras...
      • CommentTime30 Sep 2025 13:23

Będzie nas "trochę' :)