Jak co miesiąc zapraszam na sztab który odbędzie się 3.10.25 ale tym razem nietypowo, gdyż gościnnie w centralnej Polsce w mieście Łodzi. Organizatorem tym razem jest Nosty i jak tylko będę wiedział coś więcej to przekażę informacje.
Na tą chwilę mogę tylko poinformować że wyjazd jest planowany pociągiem i mamy zapewniony nocleg u organizatora ale sztab będzie się odbywała na mieście.
Potwierdzam, lokal zostanie wybrany i ogłoszony w przyszłym tygodniu.
PS. Co do noclegu, to ciut skoryguję ogłoszenie Gzynia, zanim zwali się do mnie pół Polski ;) Niestety nie dysponuję hotelem, ani potężnym sleeping roomem, ale chętnie ugoszczę u mnie znajomych (!), którzy zdecydują się dojechać na łódzki sztab. Nocleg wprawdzie bez luksusów i na podłodze, ale ogarnę karimaty i koce. Będzie klimat starych zlotów :)
Przypominam, że już za tydzień w piątek 3 paz. warszawski sztab w Łodzi.
Prosiłbym o deklaracje kto będzie, bo od tego zależy finalny wybór lokalu. Na razie jest 8 chętnych i obstawiamy Piwotekę.
Chętnie przenocuję każdego z moich przyjaciół i znajomych. Warunki spartańskie (karimata + koc + ciepła wódka), ale ciepło i wśród swoich :) Tu też proszę o deklaracje, kto potrzebuje noclegu, żebym mógł zapewnić odpowiednią ilość mat i kocy.