Powoli chciałbym już ostatecznie przydzielać pokoje i wysłać to do pensjonatu, dlatego prośba o deklarację do osób, które jeszcze się wahają. Później zmiany pokoi będą trudniejsze :(
4 osobowe: - Laoo x3 (ew. miejsce wolne - pisać do Laoo!) - na razie wpłaćcie jak za 3-osobowy! - As, Gzynio, Nosty, Nietoperek
Mam nadzieję, że nikogo nie zapomniałem...
Przypominam, że za cały pokój wpłaca jedna osoba! Wpłacamy za nocleg od soboty do wtorku, czyli 3 noce.
Za piątek płatność na miejscu (można kartą), ponieważ jest trochę pokoi, w których część osób będzie od piątku a część od soboty i boję się, że się zakopiemy w rozliczeniach :( Oczywiście piątek będzie kosztował proporcjonalnie do wypełnienia pokoju, nie obawiajcie się :)
Nie ma pośpiechu, więc jeśli wpłacicie w przyszłym tygodniu, to nic się nie stanie.
Płatność na konto: Jarmi SC ul. Wesoła 8 62-563 Licheń Stary 69 1090 1199 0000 0001 0581 8489
Tytuł przelewu: Atari Last Party 2026, KSYWA - noclegi
Jeśli potrzebujecie faktury, to dopiszcie w przelewie: FV i prześlijcie dane na lichen@lichennoclegi.com.pl.
PS. Ale że nikt nie przyjedzie w czwartek, to jestem zaskoczony ;)
PS.2 Zajęliśmy wszystkie pokoje. Jeśli ktoś jeszcze planuje przyjechać, to musi szukać innej lokalizacji :( Proponuję zacząć po sąsiedzku od: ->link<- - zadzwońcie i umówcie się.
CommentTime18 Dec 2025 00:53 (6 dni temu) zmieniony
Oto propozycje obiadowe dla uczestników:
SB: 15:00 Sz: żurek z jajkiem i kiełbaską S1: schab po chłopsku (schab podany z plackiem ziemniaczanym i farszem po zbójnicku), puree ziemniaczane, zestaw surówek S2: roladka w sosie kurkowym z ziemniakami i surówką Sv: vege: kotlety warzywne podane z kopytkami i buraczkami
ND: 15:00 Nz: rosół z makaronem N1: roladka z karkówki z kluską śląską i buraczkami N2: filet z warzywami zapiekany z mozarellą, ziemniaki puree, mix surówek Nv: vege: placki ziemniaczane z gulaszem z boczniaków, surówki
PN: 15:00 Pz: pomidorowa z makaronem P1: de vollaile, frytki, mix surówek P2: medalion z pieczarką, ziemniaki puree, mix surówek Pv: vege: gołąbki, puree ziemniaczane z sosem pomidorowym
Ceny: zupa: 15 zł, drugie danie (także vege): 40 zł.
Bardzo proszę o zamówienia (do 29 grudnia) w stylu: Vasco: 2xSz, 2xS2, Nz, N2, Pz, P1.
Uwaga! Nie będzie można zamówić obiadu na miejscu. Będzie przygotowane tyle porcji, ile zostanie zgłoszone.
Zamówienia wpisujcie TUTAJ, ponieważ muszę zrobić listę zbiorczą dla hotelu ile czego mają przygotować.
Płatność na konto: Jarmi SC ul. Wesoła 8 62-563 Licheń Stary 69 1090 1199 0000 0001 0581 8489
Tytuł przelewu: Atari Last Party 2026 - KSYWA - obiady
Jeśli potrzebujecie faktury, to dopiszcie w przelewie: FV i prześlijcie mi dane.
Fajnie, gdy dacie mi znać, że zrobiliście przelew oraz podacie kwotę. Będę spokojnieszy.