25 maja wraz z Gzyniem i Urborgiem organizujemy atarowe atrakcje na Confidence 2010, z tego powodu zapraszam z Krakowa i okolic na sztabik !
Sztabik będzie 24 maja około 21:00 lub 22:00 bo już wtedy będziemy w Krakowie. We wtorek być może że nasze atrakcje będą trwały do 23:00 a może 24:00 więc sztabik się nie uda zrobić.
Miejsce: liczymy na miejscowych atarowców aby wskazali dobre miejsce w miarę blisko tej imprezki (kino Kijów, ul. Krasińskiego 34). O godzinie 20:00 będziemy mieli otwarty wstęp do tego kina więc albo możecie się zjawić o 20:00 licząc że uda się nam Was wpuścić albo bądźcie z nami w kontakcie telefonicznym i się konkretnie umówimy około 21:00 kiedy będziemy wiedzieli na czym stoimy.
Sama imprezka Confidence jest zamknięta więc niestety będzie kłopot z tym aby nas odwiedzić we wtorek i środę, co gorsze wstęp jest "trochę" kosztowny :/
Ludziom dookoła się bardzo podobała nasza rozgrywka w Archona ;) Trzeba przemyśleć to w następnych naszych stoiskach, aby właściwie ukazać tę grę - czyli np. poprzez demonstrację.
Ja tez wam dziękuje za imprezkę. Szkoda tylko że nie mieliśmy takich tłumów jak na PGA(podobało mi się), bo czasie wykładów robiło się u nas pustawo ale w końcu wszyscy tam przyjechali w jednym celu.
Urborg, ja napisałem "się bawiłem (...) bardzo dobrze" a Ty "Bawiłem się dobrze." ;):) To wynika z tego że my z Gzyniem byliśmy tam o dobę dłużej ;):):)
No w końcu musimy pograć w Archona;) Ja to szczerze mówiąc byłem tak niewyspany że mi zupełnie nie było w głowie granie z Tobą w tak trudną grę;)
Co do zdjęć niebawem Wam podeślę całość, a ponieważ imprezka była zamknięta to tylko na priva. W necie udostępniłem jedynie wybrane zdjęcia na Picasa.
A no i chyba z tego wszystkiego nie podziękowałem Wam za pomoc w prelekcji - dlatego teraz bardzo dziękuję ;) Urborgowi za zaangażowanie a Gzyniowi za rozbawianie publiczności;)
TDC - biorąć pod uwagę, że byłeś skrajnie niewyspany tym bardziej żałuję że nie zagraliśmy ;P Być może straciłem jedyną i niepowtarzalną okazję aby Cię pokonać ;)
Z ta moją pomocą w prelekcji to było różnie. Myślę sobie jednak, że może na następną podobną okazję przygotuję swoją własną prelekcję. Zobaczy się.
Tomku mam nadzieję że się nie obrazisz że zapodam link do bloga jednego z uczestników konferencji. Cieszy to że parę osób udało sie tematyką 8-bitowych Atari zainteresować.
Nie chcę Ciebie jednak straszyć ile lat ja te slajdy przygotowywałem ;):)
> Tomku mam nadzieję że się nie obrazisz że zapodam link do bloga jednego z uczestników konferencji.
Nie, przecież to publiczny blog;)
> Cieszy to że parę osób udało sie tematyką 8-bitowych Atari zainteresować.
Ten gostek to wielkoformatowa postać w tym środowisku. Kiedyś miał Atari i nawet uczył się programować w Basicu, jednak do dziś nie był świadomy że to tak rewelacyjny sprzęt. Może udało się go zainteresować od nowa i na dłużej;)
W drugim linku jest lapsus "Space Invaders" i to chyba Ty w komentarzu to wyjaśniłeś.