Hej, poleci ktoś joya na usb, takiego żeby działał z emulcami na pc/mac jak i usrojstwem typu 400 mini? Dzieci połamały już tego złoma do 400 mini i muszę coś kupić. Najlepiej żeby był masywniejszy i z przyssawkami. Ratujcie bo padami troche nie lubią grać :)
Ja ich rozumiem :) USB do PC to masz wznowienia QuickShota (THEQUICKSHOT II - ~160 PLN) - różne wersje, podobne do tego CXa to też mają. Nie wiem jaka zgodność z mini 400. Zbliża się unijoy, ale konkretnej daty nie ma - ale cena będzie konkretna.
Generalnie ten Quickshot II psuje się po chwili grania - i nie dziwne, bo microswitche tam zastosowane, to takie od przycisków myszki.
Tak naprawdę, to próbę czasu przetrwał m. in. Competition Pro, właśnie między 100 a 200 w wersji z microswitchami (sprężynkami) w środku można go czasem kupić. Poniżej 100 rzadko się trafia.
<kryptoreklama> Do tego USBJoy i masz na USB :) </kryptoreklama>
Competitiona kupiłem - w ręku trzyma się faktycznie dziwnie, nie jestem przyzwyczajony, ale wygląda na precyzyjnego. Testy jeszcze do wykonania. Co do QuickShota - jednak jestem przyzwyczajony do takich pełno-uchwytowców doręcznych. Ale przyciski podstawie to jednak podstawa :) przydają się.