Mam do sprzedania Atari 1050 i 800XL. Sprzedaje w kpl. Ze względu na brak zasilacza, okablowania i wiedzy nie był testowany, nie był podłączany do prądu. Na zdjęciach widać środek . Nic nie brakuje, raczej nie naprawiane. Obudowy są całe ale pożółkłe. Do odbioru w Łodzi i Zgierzu i proponuje też pancerną wysyłkę do paczkomatu. Proponuję kupno w formie licytacji od 1zl w odpowiedziach w terminie do 31.05.2026 do godziny 20.59.59 Ze względu zamieszczenie zdjęć jest tylko 8MB więcej wyśle na priv
Dołącz więcej zdjęć (tył, boki komputera, góra, przód i tył stacji). Nie ma też zdjęcia środka, o którym wspominasz, że jest. To powinno znacząco podwyższyć cenę, jeśli wszystko wygląda ok.
Wracają wspomnienia:) - elegancko! Sprzęt retro, który wymaga pewnego wkładu pracy w przywrócenie części utraconego blasku, daje ogromną satysfakcję. Nie będę likwidował przebarwień fotochemicznych. Przy nich widać, że zestaw dobrze pamięta dawne czasy.
Wrzucę jeszcze jedną fotkę w formie zapowiedzi innego tematu. Rozmawialiśmy o tym z Kazem... kurczę!- już kilka miesięcy temu. Chodzi o czerwony przedmiot w mocniejszej części kadru. Zaprojektowałem go w odpowiedzi na faktyczny brak alternatywy dla MATTa. Mechanicznym sercem urządzenia jest popularny wkład do maszyn arcade. Czy "daje radę"? Tutaj musimy odłożyć na bok moją osobistą opinię, która siłą rzeczy będzie "zbiasowana". Tym nie mniej, wg uczestników rodzinnego turnieju "RiverRaid" jest naprawdę dobrze, a warto zaznaczyć, że współczesna młodzież jest raczej bezlitosna w tym zakresie (PS/XBOX itp). STLe przekażę Kazowi. Muszę szerzej opisać co i jak - być może znajdą się chętni do wydrukowania sobie czegoś podobnego.
Przy okazji: "Albert" wygląda przepięknie. Da się? - Da się!