hm, i run to left, i jumped on the rope and run to other side, but on third screen black lion catchs me.. this game must be playable, but player must be lucky..
To było dawno temu, przeszedłem standardowo z tego co pamiętam. Najpierw w prawo rozwalając robaki, potem w lewo trzeba uciekac przed potworem, potem chyba z powrotem w prawo i ląduje się w klatce :). To było ładnych parę lat temu a grałem na emulatorze podpierając się zapisami stanu.
No dobrze, ale drugi level to wlasnie jest po klatce. Bo to z klatka - to zalaczylem powyzej jako zapis stanu emulatora. Albo wiec zle sie zrozumielismy albo to najdalej jak sie da dotrzec.
No to z klatki wyleźć mi się udało, ale potem gra się zaczynała kaszanić, zamiast ludzika pojawiały się śmieci na ekranie i dalej dojść się już nie dało.
@s2325, zamówiłem to 2 tyg. temu ale niestety już nie mają i trzeba czekać na drugi rzut :( Są jednak tacy na tym forum, którzy załapali się wcześniej i już nie długo będą mogli w to ciorać :P
Jakim sposobem można uciec od czarnego zwierzaka skoro nie można skakać na planszach gdzie były pełzające robaki? Gra pozwala w tych miejscach tylko chodzić i kopać. Biegania w grze jako takiego nie ma, trzeba skakać co przyspiesza postać, ale to można robić tylko na planszy gdzie spotkaliśmy przeciwnika który nas goni. Gdy pójdziemy w lewo postać zwalnia i nie da rady uciec.