podzieli się ktoś paczką dem i gier na atari 65/130 xe z ostatnich kilku miesięcy? czy ta paczka gier i dem ze strony głównej są już nowe gry i dema z tego i poporzedniego roku?
to wiem, na Pouet problem jest ze ściąganiem dem z 2026r a na Demozoo juz sciągnałem ale mało wiem że wyszło dużo wiecej, chciałbym nadrobić ostatnie mam z 2024r
odpowiadam sam sobie "Czy ta paczka gier i dem ze strony głównej są już nowe gry i dema z tego i poprzedniego roku? " tak paczka archiwum gier na atarionline zawiera nowości (ale nie wszystkie) dzięki Kaz za info resztę poszukam, należało zmienić przeglądarkę
brakuje na stronie działu typu nowinki demo i gry do pobrania, nie każdy ma czas szukać
@podolski_jp - nie przejmuj się tebe - to nasz znany utyskiwacz, szyderca i wiecznie mu się nic nie podoba. Twórca mad pascala i mad assemblera. Musimy niestety z tym żyć (z mad assemblerem i utyskiwaniem).
Duża i często uaktualniana paczka jest tutaj: ->link<- - prawy górny róg. Lista nowych produkcji jest tutaj ->link<- Można też obejrzeć wiele z nich "przez stronę" w zakładce Demoscene na ->link<-