atarionline.pl demka i gry z 2025/2026 - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  
      podzieli się ktoś paczką dem i gier na atari 65/130 xe z ostatnich kilku miesięcy?
      czy ta paczka gier i dem ze strony głównej są już nowe gry i dema z tego i poporzedniego roku?
      • 2:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime12 Jul 2026 17:37

Pouet lub Demozoo.
    2.  
      to wiem, na Pouet problem jest ze ściąganiem dem z 2026r a na Demozoo juz sciągnałem ale mało
      wiem że wyszło dużo wiecej, chciałbym nadrobić
      ostatnie mam z 2024r
    3.  
      odpowiadam sam sobie
      "Czy ta paczka gier i dem ze strony głównej są już nowe gry i dema z tego i poprzedniego roku? "
      tak paczka archiwum gier na atarionline zawiera nowości (ale nie wszystkie)
      dzięki Kaz za info resztę poszukam, należało zmienić przeglądarkę

brakuje na stronie działu typu nowinki demo i gry do pobrania, nie każdy ma czas szukać
      • 5: CommentAuthortebe
      • CommentTime12 Jul 2026 20:53

nie każdy ma czas Tobie służyć Jaśnie Panie
    4.  
      nie denerwujcie się, naprawdę miałem problemy dziś żeby coś znaleźć i ściągnąć
      dobra spoko,
      jak mam kogoś denerwować to wątek można skasować
      • 7:

CommentAuthorjhusak
      • CommentTime12 Jul 2026 21:38

@podolski_jp - nie przejmuj się tebe - to nasz znany utyskiwacz, szyderca i wiecznie mu się nic nie podoba. Twórca mad pascala i mad assemblera. Musimy niestety z tym żyć (z mad assemblerem i utyskiwaniem).
      • 8: CommentAuthorilmenit
      • CommentTime12 Jul 2026 22:39 zmieniony

Duża i często uaktualniana paczka jest tutaj:
      ->link<- - prawy górny róg.
      Lista nowych produkcji jest tutaj ->link<-
      Można też obejrzeć wiele z nich "przez stronę" w zakładce Demoscene na ->link<-