atarionline.pl Sprawa nowych płyt głównych Atari z Facebooka - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthorwoocash500
      • CommentTime15 Jul 2026 15:30 (57 minut temu)

Drodzy forumowicze,
      około 10 miesięcy temu złożyłem zamówienie na dwie płyty główne Atari, reklamowane przez polskiego sprzedawcę i ich producenta, jako klony pixel perfect. Włożyłem w to dużo kasy, a płyty miały być uzbrojone we wszystko + savo, tzn gotowe do działania.
      Do dziś nie otrzymałem nic. Skończyła mi się cierpliwość. Pisanie, dzwonienie, obietnice, kłamstwa, zagadywanie... Sprzedawca bezczelnie wykorzystał to, że jak dotąd siedziałem cicho i tylko dopytywałem się raz na miesiąc.
      Czy są jeszcze osoby które, podobnie jak ja, dały się oszukać panu P. D. K. ? Jak się okazało, osobnik ten raz na jakiś czas wypływa w sposób niesławny na szerokie wody. Szkoda że nie wygoglowałem wcześniej...
      Ja włożyłem w to grubo ponad 1000 zł i nie zamierzam odpuścić. Być może jest już prowadzone jakieś postępowanie pod które mógłbym się podłączyć.
      • 2: CommentAuthortebe
      • CommentTime15 Jul 2026 15:38 (50 minut temu)

jeśli SAVO to Kaczorowski, czyli masz przejebane
      • 3: CommentAuthorwoocash500
      • CommentTime15 Jul 2026 15:52 (36 minut temu)

Gdzieś dotarłem do informacji że na jegomościu siedzi już komornik, chyba za inne tematy. Tak, wiem że sprawa jest ciężka bo mowa o osobie która najwyraźniej za nic ma prawo, swoją renomę i najzwyklejszą przyzwoitość. Ale mam nadzieję że środki chociaż po części uda się odzyskać. Myślę też, że sprawę można umiejętnie nagłośnić żeby łosie podobne do mnie nie dały się nabrać.
      A ja dałem. Na gadkę elektronika, pracownika uczelni itp. Ponad 4 dychy na karku a głupi jak dziecko. Człowiek uczy się całe życie a i tak durny umiera.