Znalazłem takie coś w pudle i nie wiem co to jest :/ Nazwa producenta to ZEPI / Katowice (może być niewyraźna na zdjęciach). Niestety kabel jest urwany więc nie wiem jaką wtyczką kończyło się to urządzenie.
Niestety Jaguar na tym złączu nie ma żadnych wcięć, więc przed ew. dyskwalifikacją, należy spróbować włożenia na dwa sposoby :) Nic złego przy odwrotnym podłączeniu nie powinno się stać, po prostu nie będzie obrazu.
Mono - tak, potwierdziło sie, ze 1 i 2 to sio2pc, bo odkrecilem i sprawdzilem w srodku. No i przetestowalem, dzialaja :D Numer 3 dla mnie to zagadka, niekoniecznie to jest do Atari.
Pytanie za 100 punktów: gdzie kupić srubki do Atari - te, które skręcą się obudowę. To są chyba M2, podobne trochę do blachowkrętów niż do srubek metrycznych. Długosc około 2mm.
Probówałem znaleźć w Castroramie, ale nie mają takich - najmniejsze to metryczne M3x3mm. Mam swoje 800XE, któremu brakuje srubek do skręcenia. Poratujcie informacją.
A widzisz! Bylem ostatnio na zakupach w Electoparku, ale nie przyszlo mi do glowy, ze maja srubki "do Atari" :). Faktycznie, moga te krzyzakowe podpasowac, 2mm albo 2,5 mm. Dzieki Cezar!