Wszystko chętnie przyjmę, ale niestety osobiście nie dam rady odebrać, oczywiście pokryję koszty pakowania i wysyłki. A to czego w sieci nie ma bardzo chętnie zeskanuję, poprzegrywam i prześlę Kaz-owi :)
Ja bym najchętniej przyjął opisy różnych programów. Oczywiście zrobię skany i je udostępnię (moje skany są np. na retroreaders). Archiwalne, które wymieniłeś są zeskanowane w komplecie ale ciekawe co masz w "pare innych" :-) Brakuje kilku perełek w skanach. Poluję na Atarynkę, którą bardzo chciałbym zeskanować. Ktoś tu obiecał, że to zrobi ale... Trudno. Problem w tym, że ja z wrocka więc wchodzi w grę przesyłka.
A wiec tak: Ustalcie kto co i jak bierze (1 osoba wszystko i rozdaje to innym). Wole jak to ktos osobiscie odbierze (chyba Gzynio - jest z okolic jak dobrze pamietam Pruszkow?)
Tak czy inaczej z zaznaczeniem, ze bedzie to komus sluzylo (czyli zrobi skany dla innych ludzikow i przegra to co sie jeszcze da przegrac).
za jakis tydzien - dwa dam dokladnie znac co tam mam bo musze to spakowac, poukladac, wytrzec z kurzu itp.
Jak dla mnie to niema problemu z tym odbiorem, a dodatku mam możliwość wysyłki kurierem za free więc chyba wszyscy byliby zadowoleni jakbym to zabrał i każdemu wysłał co go interesuje.
rekk-podeślę Ci te Atarynki, abyś mógł je przejrzeć i zeskanować bo jak na razie to ciągle mam coś na głowie(teraz remont domu) i chyba nie dam rady szybko tego zrobić.
Gzynio - > to odezwe sie do Ciebie jak zrobie sprzatanie. Podwioze Ci to nawet do Pruszkowa (z tym nie bede mial problemu).
Kaz - > na 100% dam Ci to co uda mi sie odzyskac. Mam jakas wersje SN (sword notera - nie publikowana), FE - font edytora, HI - hope inita, Rozne wersje MegataZinu + artki do 3 wersji. i moj QpEG do ogladania fotek (z ktorego jestem najbardziej zadowolony). Ale z tym to troche potrwa.
PS. czy ktos potrafi naprawic LDW2000 z Tomsem? Tzn wyczyscic ja, nasmarowac itp. Zaplace za transport + koszta + robocizne:)
Maly - super, dzieki. W sprawie TOMS-a kieruj sie moze do Zenona (zna sie na tym, moze bedzie mial czas)? Szybkiego sposobu nie znam w przypadku posiadania samej stacji. Ale w Warszawie nietrudno Ci bedzie znalezc kogos, kto ma Atari. Moze pozyczy?
Gzynio, napisz na ddzwro małpa wp.pl, dam Ci namiar do siebie. Skany Atarynki udostępnię na retroreaders oraz prześlę do Kaza. Oczywiście po całej "operacji" czasopisma Ci zwrócę. Z góry dzięki :-)
ja mam taki zmontowany zestaw: pc (zasilacz, płyta, karta CF) + kabelek 10502pc. Podłączasz to pod stację , serial peceta, 5 voltów trza (płaska bateria). Ja tak przegrałem dość szybko kilkadziesiąt dyskietek. Płyta bootuje się z karty CF, którą to CF wkładamy potem w czytnik i zczytujemy.
Gzynio-> mam juz spakowany karton... Sa w nim 2 magnetofony turbo (jeden w kiepskim stanie ale powininen dzialac). Staralem sie je wyczyscic z kurzu ale i tak trzeba bedzie je rozkrecic i wyczyscic.
Kart sparty i chyba ramcarta (nie jestem pewien). Kasety turbo/normal/ oryginaly itp okolo 80sztuk Ksiazki SOETO *z 5 sztuk, - jesli nie ma ich w sieci to prosba aby to zeskanowac TA / BAJTKI i inne gazetki. Ulotki reklamowe.
Wiec jak bys mial czas to mozna sie zgadac. Mi pasuje wieczor od 20:00-22:00. Mieszkam na Woli (pracuje przy m.Wilanowska).