Ja dziekuje za wiele zyczen podeslanych mi mailem i bardzo przepraszam, ze skorzystam z hurtowej odpowiedzi tutaj, ale nie zdarze na wszystkie odpisac!
Zycze wszystkim rodzinnych swiat, pelnych ciepla i zyczliwosci, wspanialych prezentow, odpoczynku dla zapracowanych, no i oczywiscie czasu na Atari :)
W nadchodzące święta życzę, aby obok zwykłych lampek na choince, zabłysły jeszcze trzy wyjątkowe: Lampka Wiary, która pozwoli przetrwać to, co po ludzku jest niezrozumiałe, Lampka Nadziei, która wleje swoje światło tam, gdzie wydawało się, że zagościła już tylko ciemność, i Lampka Miłości, która swoim ciepłem ogrzeje serca nasze i naszych bliskich. Niech ich blask towarzyszy nam w te święta i przez cały nadchodzący Nowy Rok.
Życzę wszystkim Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia.
Jest jako news na stronie głównej atarimania.com Jeśli ktoś to chce uruchomić na emulatorze to trzeba wyłączyć SIO patch i włączyć Basic. W archiwum jest wersja A i B, wersja A ma uszkodzoną jedną część.
Dołączam się do życzeń świątecznych na swój jak zwykle nieco przewrotny sposób, a mianowicie tym oto demkiem z C=64 które uwielbiałem oglądać za dzieciaka...
...oraz życząc wszystkim takiej choinki.
Also, już dziś najprawdopodobniej kolejne opisy w wiadomym wątku, zapraszam zatem do lektury w chwilach wolnych od innych świątecznych aktywności. :)