Niezle! No prosze, a Ooz narzekal jeszcze w zeszlym roku, ze jest (praktycznie) sam, a tu kolejny grafik zaczyna sie pokazywac... nie liczac Piesia i reszty czlonkow A.G.E.N.D.Y. :)
Niestety, pochwalilem sie przedwczesnie, bo karta Ci nie wyslalem :(. Musze Cie Insert przeprosic, ale przed sylwestrem dwa wieczory poswiecilem na szukanie karta z Atari Logo i po prostu gdzies go wp...lo. Na 100% gdzies jest, ale nie wiem gdzie.
Znalazlem oczywiscie sto innych rzeczy, ktore szukalem przy innych okazjach, a ktore w tej chwili nie byly mi potrzebne.
Umowmy sie wiec tak, ze albo wysle Ci w ramach przeprosin jakies inne rzeczy albo... nie wiem co, zaproponuj cos.
PS. "Action!" mialem jednak tylko jeden i on powedrowal swego czasu jako prezent dla Yosha.
Dziekuje panu Henryku! Insert - propozycja jest taka, ze pan Henryk podesle Ci Logo, bo ma (akurat takie jak ja gdzies mam - Atraxu). A my sie juz z panem Henrykiem jakos miedzy soba rozliczymy.
jeju, no to error bo wlasnie kupilem od Pana Henryka Action, jesli jeszcze nie wyslal to moglby zapakowac w jedna paczke to Logo i rozliczylbym sie za oba, a Ciebie Kaz bym w to nie mieszal :)