Bo ja przechodzę trzy razy i dupa , nie ma zakończenia , z początku miałem wrażenie że kolorystyka uległa zmianie , później bo może z drugim razem będzie zakończenie , a tu nic ,i za trzecim też nic , nawet żadnego znaczka nic , po prostu zaczynasz od nowa z częściowo zregenerowanym zdrowiem ,właśnie ten zregenerowany pasek zdrowia wprowadził mnie w błąd , chyba w błąd , a może 10 razy trzeba to przejść ???
Jeśli dobrze rozumiem, przechodzisz 1. poziom i gra u Ciebie zaczyna się od początku? Skoro tak, to masz zwaloną wersję - oryginał doczytywał kolejne poziomy z dysku.
O kurcze, mam wersję xex, czyli są tam różne etapy? Jako dzieciak nie umiałem w to grać, teraz gierka jest lekka i przyjemna, no a z tymi etapami to już nie mam zastrzeżeń co do braku tła dźwiękowego podczas rozgrywki.
No to mam problem ,pomimo że mam Ultimate 1MB to coś nie mogę wczytać Atr/a za pomocą Side1 ,co prawda mam inne możliwości ale ta jest najwygodniejsza ,sio2sd nie posiadam.
it's great,however, coder can do the original platformer without copying from Miyamoto,but I see a few things is copied for other game's .... what's the bear from Bruce Lee Game doing here? ;-)
o kurcze to chyba ostatni tytuł który miał cień szansy na wydanie ... wszystkie znane mi ,wydane pod koniec tamtego okresu to 95r,nie oglądam ,muszę przejść sam ,ale fajnie że wiadomo iż da się przejść :-) .
Troszke zalatuje Fredem , Neronem a i serduszka jakby znane ;-) i chyba strasznie krótka ,ale spoko , dzięki .
Między "ponoć można" a "wiadomo, że można" jest jednak spora odległość :). Akurat w tym przypadku mnie się udało, zakończenie na końcu filmiku, niestety nie jest zbyt efektowne.