atarionline.pl Dokument o podejrzanym Atari ;) - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthortdc
      • CommentTime26 Mar 2011 20:03

Przypadkiem widziałem wczoraj dokument o Atari na kanale Ale kino. Widziałem tylko fragment więc nie wiem jak jest w całości, ale cały czas nawijali o Atari, wypowiadał się Nolan Bushnell itp. Program był prowadzony w tematyce kinowej, słynne osoby, aktorzy wypowiadali się ww. temacie (?!), było to miejscami banalne i uproszczone ale może wynikało to ze słabego tłumaczenia. Mimo wszystko pewnie warto zobaczyć ten dokument, ja będę polował na niego aby zobaczyć w całości.

Jeśli dobrze mi się udało namierzyć w programie (a mocno zakręcony ostatnio byłem) był to cykl „Podejrzane tematy” część 5, serial dokumentalny USA.
      • 2:

CommentAuthorimmolator
      • CommentTime26 Mar 2011 22:03

Chodzi pewnie o to: ->link<-
      Według informacji dostępnej na stronie, następna emisja będzie 5 kwietnia o godz. 09:55. Cholera, nie mam nagrywarki.
      • 3:

CommentAuthortdc
      • CommentTime27 Mar 2011 20:03 zmieniony

O własnie to jest to. Jak na temat "GRY KOMPUTEROWE W KINIE" to było to bardzo atarowe. Postaram się nagrać.

To ciekawa sprawa, w Ameryce wyrosło silne pokolenie wychowane na Pongu i wczesnych automatach. Teraz to kiełkuje w postaci aktywnych i ciekawych ludzi, którzy robią wiele ciekawych filmów. Nie jest to jakaś bzdurna historia w nudnym dokumencie, ale co natrafię na tego typu dokument to widać wyraźnie że zrobili go ludzie którzy temat czują.
      • 4: CommentAuthorfaust
      • CommentTime28 Mar 2011 19:03

Hmmm... jest na uTubie [STARZ INSIDE: HOLLYWOOD GOES GAMING], jesli to to... niestety zrzucane przez hiszpanow/esperanto (wmontowane napisy):

U mnie w calosci na zabbugowanym[:(] playerze,
      ->link<-

albo w czesciach na Utubie
      I

II

III

IV

V

VI
      • 5:

CommentAuthortdc
      • CommentTime28 Mar 2011 21:03

he he dzięki;)
      • 6:

CommentAuthorPecus
      • CommentTime12 Apr 2011 22:04

Jakby coś to nagrałem po polskiemu to. Mogę gdzieś wrzucić.
      • 7: CommentAuthorpin
      • CommentTime12 Apr 2011 22:04

wrzuć koniecznie na Azbesta!!
      • 8:

CommentAuthorPecus
      • CommentTime12 Apr 2011 23:04

Tylko przepakuję jakim Xvidem, bo jak na razie to mam czysty MPEG2 "z nieba" - nie ruszony. No i plik nie jest mały :)
      • 9:

CommentAuthorPecus
      • CommentTime13 Apr 2011 06:04

Wrzuciłem do uploadu.
      • 10:

CommentAuthortdc
      • CommentTime14 Apr 2011 09:04

Dzięki Pecuś!;)

Ja ustawiłem nagrywanie ale tak zarobiony byłem że nie zwolniłem miejsca na HDD i nagrał się tylko fragment 15 minut :/ Więc tym bardziej dzięki!
      • 11:

CommentAuthortdc
      • CommentTime14 Apr 2011 14:04 zmieniony

Plik przeniesiony do /stuff/other/