Jak na razie drugi ,tak swoją drogą to gra ma jeden poważny,wkur...... błąd przez co według mnie jest zje..na ,mianowicie po zakończeniu etapu bądź gdy następuje zmiana z dnia na noc to pojazd zwalnia i gdy np zatrzymamy się przed drzewami to następny etap rozpoczynamy od tej pozycji i czasem ciężko bądź niemożliwie jest wyminięcie co skutkuje dzwonem i zgonem ,kurwa większość razy właśnie przez to ginę i od początku do 5-6 etapu luz. Jeszcze jedna sprawa ,pod A800win w oknie gra jest pozbawiona kolorów tzn kolorowy jest baner itp ,ziemia,niebo,drzewa szare jednak jeżeli włączę full screen kolorki są ???
Kurwa, xxl, mógłbyś czasem posłuchać innych rozmówców w wątku, bo teraz to Ty odwalasz sceny. Ja na przykład również mam identyczny problem z drzewami i to naprawdę utrudnia rozgrywkę… A żeby nie było, wynik i tak natłukłem, a gdyby nie ta upierdliwa przypadłość to natłukłbym większy.
No tak, i jeszcze brakuje save'ów, checkpointów a w ogóle to gra jest za trudna i te drzewa tak gęsto...
Identycznie jest w oryginale. Jak jedziesz motorem, to patrz gdzie się zatrzymujesz, żebyś potem mógł wyjechać :) To akurat można spokojnie przewidzieć i tę "przypadłość" zauważa się dość szybko, a receptą jest ostrożny wybór miejsca gdzie się ubije ostatniego przeciwnika - da się.
Tak jak pisze Wieczór - zawsze wiadomo, jaki będzie układ drzew, bo to jest ten sam układ, z którym kończy się poprzedni patrol. Wystarczy uważać, gdzie się zatrzymujemy po trafieniu czwartego motocyklisty.
Bo to z emulatora zgrane. Generalnie grała wcześniej na NTSC, jak usłyszałem to i zobaczyłem jak gra wygląda w NTSC to mnie potrzepało. Niestety, nauczenie kobiety różnicy pomiędzy NTSC a PAL było niemalże niemożliwe, ale dla świętego spokoju zgodziła się grać w PAL, mimo że narzeka że "śmiesznie wolne" i "tak się nie da grać". Ale cóż, jak ktoś tak dobrze gra w koreańskie gry muzyczne to dla niego wszystko poniżej 60Hz jest za wolne…
Pięknie ,GRATULACJE,ło kurde to jestem BARDZO BLISKO KOŃCA I WYGRAM... :-)...jak się uda ,bo jak na razie to jest mój najlepszy wynik ,wieczorem(późna noc) spróbuje .