Witam serdecznie, kiedyś bardzo lubiłem tę grę i po latach do niej powróciłem. Niestety pomimo upływu lat nadal nie udaje mi się jej przejść - utykam w martwym punkcie :( Czy komuś się udało? Czy jest ona do przejścia?
Heh, do dzis nie wiem czy czy ta gra ma taka pokaszaniona grafike i pierdzacy dzwiek, czy moze nie dziala na emulatorze poprawnie. Jak patrze po screenach to chyba to pierwsze :/
Tak mnie temat zaciekawił, że sobie chciałem obaczyć jak to wygląda, ale google video search wypluwa tylko filmiki o wielce mówiącym tytule: Worst and Classic Games - Atari XL/XE ->link<- Dobre co? Dużo to wyjaśnia...
Hehe, polecam więcej filmików tego kolesia, bo to jeden z moich ulubieńców. W którymś odcinku wyśmiewa jeszczze Bounty Bob Strikes Back i Breathe of the Dragon :P
w sumie to powinienem jeszcze napisać gdzie mam problem... Od lokacji startowej -> w dół i pierwsza w prawo (patrząc od strony gracza) -> lokacja z latającymi dwoma gwiazdkami - w prawo -> tutaj są dwie komnaty z systemem "kluczy i drzwi" jednakże wracając z prawej lokacji górą czy też dołem i tak pojawiamy się w środku co uniemożliwia "otwarcie" drzwi po prawej (jak mniemam). Dumałem już nad wykorzystaniem tych kilku specyficznych przedmiotów i nici... Jeśli będzie potrzeba to mogę zrobić screeny o so chodzi... Dla tych co nie mieli styczności z tą wspaniałą ;) grą klawisz T przechodzi w "tryb take/use".
qrcze czasowa maskra z czasem :( ale spróbuję machnąć to i owo... nie obiecuję... swoja drogą jednak udało Ci się mnie zakopać ;) masa materiałów do obrórby, kilka spraw serwerowych itp. itd. :P - chyba nie do odkopania :(
Scalak, spokojnie. Nie dasz rady czasowo to sie nie przejmuj. Nikt nam za to nie placi, zeby cos bylo zrobione szybko, na czas i jeszcze zgodnie ze specyfikacja ;)